jaaj..yvettka ja som este v praci...ale tiez ziadna slava...celkom sa tesim, ze je piatok ale v nedelu nas caka dalsie stretko rodicov...a asi nudny vikend...este neviem co budem robit...
daj mi tip...ty co budes robkat cez vikend?? mas nejaky plan?
Dani my ideme cez vikend ku kamosom mimo Prahu tak sa tesim, lebo mi uz sibe :-D
v praci mam aj blbcov kolegov a je to kriza najradsej by som ich zabila - ja som dost kriticka a pedantna co sa prace tyka :-D
jooj...super...aj ja by som sla niekam
uz som doma a som dufala ze polovicka pojde so mnou aspon do opti do nejakeho zlatnictva...ale dufala som marne...on ma este stale poradu...ja som to zbalila...mam dost...tesim sa do sprchy a ku telke alebo kde...
mam hroznu chut na pukance a kino :-)
s jednym technikom...chvilku som to pocuvala aj ja ale ked som videla, ze to bude na velmi dlho tak som sa rozlucila...aj ja som pozerala minule kamenak...som sa nudila a kamenak mam velmi rada :-D
Dani tak pekny vikend jasa tu este dnes zastavim, lebo dnes pratam a zajtra ideme ku kamosom mimo Prahu ta tak a este mi treba daco navarit, lebo v nedelu tu uz nebudeme :-D
ahojte kocky! tak ako Vam presiel vikend? Ja som bola v sobotu na volbach v komisii a vcera sme boli na oslave-starky je jozef a o tyzden ma narodky-tak sme to oslavili spolu. A navyse sme mali vcera prve vyrocie s manzelom, tak sme si spravili pekny vecer... :-D
ahoj holky tak my sme boli u kamosov v nedelu narocny to vikned bol :-D
inak my budeme mat tiez pomalicky rok tak waw jak to leti tiez 14.juna to bude rok :-N
danuscha, je to super, ako vzdy....my sme spolu uz desiaty rok, takze je to super stale. ale spravili sme si vcera velmi pekny vecer, manzel spravil domacu pizzu, dali sme si dobre vinko, no dobre bolo, dobre...a konecne som si uz zvykla na nove priezvisko, co mi robilo zo zaciatku problem... :-D teraz je to uz uplne fajn
Ivetka, aj tebe sa to blizi, pomaly ale isto.Danuska a tebe ani nevravim, iste sa velmi tesis na svadbu...ja by som si ju zopakovala hned :-)
jasne ze sa tesim i ked mam starosti, ktore mi sposobuje mama ...obcas mi vyrobi uplne antisvadobnu naladu...
ale inak v poho....ked si predstavim, ze na sebe budem mat satky ako princezna...krasnu bizu, namalovana...juuj...sa veelmi tesim ;-)
Danuscha, zavidim, naozaj uprimne. Ivet, my sme teraz mali rok ako manzelia a v auguste to bude 10 rokov, co sme spolu :-D Takze o tom case by som Ti vedela naozaj nieco povedat, ako strasne leti... :-)
tesim sa na zivot...len nech prehrmi tento obcas horor...ja si tie pripravy naozaj uzivam a sa tesim...ale moja mama to vie vsetko tak silno skomlikovat az to nechapem
vsak uvidis Dani ako to zbehne....hlavne si uzi svadobny den....
ja som mala vikend super a som aj trosku unavena, ale inak pohoda....dnes mam narocny den v praci finisujem uzavierku :-S
vies co? neviem ci vies kde je Slanec...no a ona tam byva, osobnu skusenost nemam ale ked bude dobra tak budem k nej chodit...alebo nebudem lebo budem byvat v Ke o chvilku...tak nic...
ale kamosky odporucali tak dufam, ze to bude dobre...hlavne farba nech vyjde taka aku chcem...no ved koniec koncov aj uces cely nech vyjde...
danuscha, neboj, uces urcite dobre dopadne, ja mam stastie, lebo mam kadernicku susedu a manikerku-kamaratku, takze som s takymito vecami nastastie nemala problem a velmi mi to ulahcilo situaciu...takze parada!
a som sa msiala, ze ked som byvala este u nasich v inom meste-mala som kadernicku susedu, teraz som sa prestahovala, a zase moja suseda a kamartaka je kadernicka, takze parada. Zbehnem k nej hocikedy aj o pol osmej vecer a vie presne co sami hodi. Inak dokonca aj v rodine mame jednu kadernicku, takze nie je o com...ale naozaj tak ako povedala Ivetka, uzivaj si hlavne svadobny den...to je nezabudnutelny zazitok. :-D