Ročník 1983. Ste tu niektorá v tomto roku narodená?
ahojte kočky, no ivet a koho by to nepotesilo?mne tiez ponukli vo forme nieco take ako riaditel vyroby, ale nezobrala som to a to len z jedneho dovodu - pretoze ten, co to robi teraz je strasny nesika, spravil vela chyba problemov a nerozprava sa s nim polovica ludi, ktori by mi vedeli pomoct pre jeho hlupost. tak mi to nestalo za to, aby som po nom vsetko napravala a udobrovala si polovicu ludi. A paltovo by som isla hore len o + 2000, tak by sa mi to neoplatilo-nestalo by mi to za tie nervy!
Ale tebe drzim palceky!!!9. jún 2009- Sponzor fóra
ahojte, tak ako sa baby mate? andilek, tak to musi byt muzicek naozaj stastny, ked uz dlhsie po tom tuzil.
Judt, a Ty ako? Ako sa s malym mate?
ja som taka stastna, ze je dnes piatok a zajtra nerobim. Mame oslavu-svagrina mala meniny, tak sa vari gulas, nejake chlebiky a tak...
Inak, poculi ste baby, ze buduci tyzden ma byt az 34°C? Parada, len keby sme sa nemuseli parit v robote.
Dnes by sme mali ist na veceru s nasim generalnym riaditelom, tak som zvedava, asi sa firma citi vela pri peniazoch..., tak som zvedava, ako to dopadne.
12. jún 2009Ahojte kočky.
Andilek blahoželám, verím že je všetko Ok a tehotenstvo si užiješ bez problémovAký je to pocit? Ja občas tak rozmýšľam, že si ani neviem predstaviť aké to musí byť - mať v sebe malého človiečika ktorý bude rásť.
Môj drahý by sa tejto správičke tiež veľmi potešil. Ja som vysadila niekedy začiatkom júna tabletky. Zatiaľ "dávame pozor"a potom niekedy o mesiac dva tomu necháme voľný priebeh.....
Zatiaľ sa cítim po vysadení v pohodičke (myslím, že Ivetka sa na to pýtala). Teraz budúci týždeň by mala prísť MS, tak uvidíme na koľký deň príde.
Ivetke blahoželám k prvému výročiu svadby. Oslávili ste to nejako? Dala si manželovi nejaký darček? My budeme mať tiež čoskoro výročie tak rozmýšľam či drahému niečo kúpiť. Preňho by asi najlepším darčekom bolo asi fakt to bábo.
Mysti ako dopadla oslava u švagrinky a večera s generálnym?28. jún 2009ahoj holky....
tak ja uz som 2 mesiace po vysadeni a cakam na dalsiu MS a nic.....mam uz 36 den a nejako nic na obzore tak dufam,ze to skoro dojde
my davame pozor takze si nemyslim, ze by som bola tehotna a tiez mam dojem, ze som nemala prvy cyklus ani ovulku takze tak
no Zuzi ja sa necitim dobre chrbat mam skoro cely vyhodeny od vyrazok a to este stastie, ze na tvari len sem tam, ale cez leto tricko na ramienkach nehrozi
no prve vyrocie bolo super boli sme na obede a drahy dostal video projektor v podstate on si skoro vzdy nejake darceky kupuje, alebo mu ja kupim
andilek ako tehotenstvo nie je ti este zle - neviem odkedy by to malo prist28. jún 2009Ahojte kočky, tak sa pridavam, prepacte, ale mam v praci fofry, takze nestiham ani zapnut v robote net, ja neviem ani ako mi prejde den.
Ivetka, chcem sa Ta spytat hned na uvod, ako pracicka, povysili ta nakoniec? Pytam sa Ta preto, lebo aj mne bola ponuknuta lepsia pozicia, ale je tu jeden hacik...za rovnaky plat a este jedna funkcia k mojej, ked mi toto akoze oznamili, tak som sa podakovala pekne...akoze chapes to? Veduca pozicia, kopec zodpovednosti a rovnaky plat? To teda nie!
Andilek, ako pokracujes, ako sa citis? Napiste baby, som zvedava!30. jún 2009- Sponzor fóra
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ahoj andilek ako sa mas? no zatial to nie je oficialne, ale ani neviem ci to chcem, lebo ked zmenim pracu a ma povysia budem mat aj viac problemov myslim, ktore budem musiet riesit v praci
takze ako sa hovori nechavam tomu volny priebeh ono to v nasej firme trva kym sa k niecomu dokopu takze este zatial som na rovnakom mieste a uvidime
v podstate som v takom stave, ze je mi to jedno, ale povysenie by ma potesilo