Mam sa celkom dobre aj ked pocasie by mohlo byt trosku lepsie, aby som sa trosku opalila, lebo budem v lete behat po svete biela ako veduca vapenky.
Vydata som uz takmer dva roky. A ty sa ako mas, a ty mas priatela alebo si uz aj zasnubena?
aj ja som biela ako vapenka, ale vtip je v tom, že ked vyjdem von, tak sa zamrači...ani slnko ma radšej nechce vidieť :-D
priatela mam už 2 rôčky, zasnubení nie sme, ani sa s tym neponahlame. momentalne je na vojenskej misii, takže som od marca sama. ale už len 111 dni a pride domov ;-)
zajtra mam štatnice a straaaaaaaašne sa mi nechce učiť
Ahojte..aj ja sa pridavam...ja uz tiez priatela mam, reps. snubenca, len to slovo mi nejak nejde z ust :)) nab. rok, po mojich promociach planujeme svadbicku, tak uvidim, ako to vsetko dopadne :)
Mariynka je to ako zakon schvalnosti. Cely tyzden svieti slnko a ked sa konecne blizi vikend tak zacne liat ako z krhly. Asi zajdem par krat do solarka, aby som aspon trosku vyzerala ako clovek.
vcielka, a ides dalej? ;-)
hviezdi, serus mojo :-D ;-)
lydus, mas pekne meno inak..ako moja mami x-) no ja som biela ako stena, ale uz sa nad tym nevzrusujem.. ja mam pokozku ako babo, takze na slnko nemozem :-S :-|
Baby ako tak citam, tak ta vyska je ako strasiak. ]-( Ja som na vysku ist nechcela, a ani som nesla. A dnes som rada. Uz 4,5 roka pracujem a doteraz mi vobec vyska nechybala. Problem je aj v tom, ze este taku skolu nevymysleli, na aku by som bola ochotna ist.
:-S