Ročník 1985. Manželky, slečny... Kto pokecá?

14. jún 20108160
  • ale som ta nastrasila coooo????
    uz fujazdim domov, tak pa pa zajtra, mas volno nie? 🙂

• hej, zajtra mam volno, snad tu budem. rano určite... 😉 papa

• lydus, ta ty tak makas v robote, hej? na nete???? kraaaaaaaaaasa 😉

• Sponzor fóra
  • Tú sú vraj ročníky 85... ako som aj ja.. 😃 Čafte baby.. 😉

• ahoj zuzicka, oficialne ta vitam medzi nami 🙂

• milovana, krasa ne, vsetko stiham

vcielka dobre ranko

• dobre ranečko lyduska, dnes som si pospala dlhšie až o 10 min 😃 večer som nevedela zaspať.

ahoj zuzickaa, vitaj medzi nami

• vcielka ani ja, zaspala som mozno o jednej
    najprv nechcel spat nas pes, to som ho presviedcala do takej pol jedenastej, ked som zdriemla, tak ma zobudil manzel, ktory bol na nocnej, ze skor nemohol zavolat, potom zase vyvadzal pes, o dvanastej sa pred bytovkou hadali 3 opiti s nasou domovnickou asi do tristvrte na jednu a potom som konecne zaspala, ale uz o pol siestej som musela vstat, tak bolo velke stastie, ze pri mne nikto zivy nebol, lebo som bola taka nervozna z toho, ze som nevyspata, ze by som vrazdila pohladom 🙂

• my sme tu mali našťastie klud, ale dlho som bola na nete, potom som nevdela zaspať. furt som rozmyslala nad všelijakymi sprostosťami.

• to sa aj mne casto stava, ze ked zaspavam tak rozmyslam nad somarinami a potom dlho nemozem zaspat

• mne sa to stava pravidelne každý večer. potom sa už tak unavím, že ani neviem, nad čim som premyslala 😃

• co sa dnes chystas robit 🙂

• už mam skoro porobene 😃 perkelt s haluškami je hotovy, perie sa posledna davka, ešte trocha pobeham s vysavačom prizemie. a toť vsjo. navečer idem gratulovať kamaratke, dnes ma narodky.

• takze zurka?
    sice zajtra robis
    ja dnes idem na rande s milovanou (sice asi berieme aj muzikov)

• zurka nebude, možno maximalne opekačka. kamoška tiež dnes robi a pride domov z roboty uťahana a ja nemožem byt do noci hore, lebo rano ma do roboty budu so žeriavom ťahať 😃

takže rande? aj ja chcem...možno raz, ak zavitame so bzučom na vychod.

• Sponzor fóra
  • ta ked zavitate na vychod, tak aj so mnou das rande, ne???
    my sme s milovanou susedky v bytovke
    mame byty hned vedla seba, ale spoznali sme sa az tu na nete, ked mala svadbu 🙂

• no ved jasne, že aj s tebou 😉 nahoda zasa zauradovala a urobila z teba a milovanej susedky? 😃 sranda, že ste sa spoznali zrovna tu

• tak to hej
    my sme sa obcas videli, ale ked sme si pozdravili, tak len dobry a tak
    ona skor poznala mojho manzela, lebo k nim chodil do obchodu na signaly a ona tam bola asi prekladat

• čo prekladať? 🤔 uf uf, strašne teplo je.

• ta sefa ma sikmookeho a ona s nim tak podarene vie rozpravat, takou indianskou slovencinou

• jaaaaaaaaj 😃 😃

• večer na rande ma moc neohovarajte, lebo idem ku kamoške a moc sa mu bude čkať...

• ja nemam dovod,aby som ta ohovarala
    mam pocit, ze keby sme sa my dve stretli, tak by sme mali o com kecat aj 3 dni v kuse 🙂

• to si píš, lebo mna sa usta nezavru 😃 😃

• ani mne, tak to by bola zurka
    mne keby platili za kazde slovo 1 cent, tak som za tyzden milionarka aj v eurach 😃

• tak v tom pripade by sme ani do roboty nemuseli chodiť 😃

• keby sme nemuseli
    a to nam nikto nezaplati len tak za rozpravanie, alebo este lepsie za pisanie (zeby sme si trosku privirobili k platu) 🙂

• hmm, velka škoda. 🙂 prišla na mna unava

• ja uz hypnotizujem hodinku od obeda aby isiel cas rychlejsie, lebo by som tak spala, ze to je neskutocne 🙂

• do večera sa musiš prebrať, ked pojdeš na rande 😃 to iste plati aj o mne

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém