dnes mam volno, tak som si trochen oddychla. trochu som doma porobila, večer pride kamaratka. lebo ked mi onedlho dojde chlap domov, tak nebudem mat na nu moc času.
uz sa ti to poriadne krati, co?
a v robote uz toho menej, ci ani nie?
ja som teraz taka divna, je vela roboty, treba urobit tolko veci a neviem do coho sa mam skor pustit
je to trosku aj zbytocne, lebo v pondelok sa vrati kolegyna a zase tu bude bordel jak v tanku (neznasam neporiadok, a svojim sposobom zijeme aj v praci, tak strasne neznasam, ked sa nad niecim kyvne rukou a robi sa nieco, co nie je prave najlepsi napad (lenze ked si niekto mysli, ze ked je veduci, tak to co robi on je spravne a ostatni maju blbe nazory, tak s tym vela nenarobim, ze?)
skoda sa rozculovat
veru veru lyduska, škoda je za rozčulovať, včera som prišla domov vytočena ako vrtula, tlak sa mi dal v kilopascaloch merať :-D vela je toho, od zajtra do pondelka budem robiť 12-ky, takže predpokladam, že v pondelok večer o sebe ani nebudem vedieť od unavy. preto sa snažim zariadiť a porobiť niektore veci, lebo dnes mam ešte volno.
krati sa nam to..prichod im zmenili na 3.oktobra, pokusim sa vybaviť si aspon 2 dni volno. sice som ešte stale v skušobnej lehote a nemožem moc rožky vystrkovať, ale veduca - ak ma teda zdravi rozum a trochu logiky - tak urobi rozpis tak, aby som tieto dni bola doma.
ked je normalna tak by mohla, zabit ju to nezabije a koniec koncov ked jej to povies v predstihu a bude robit rozpis, tak sa to urcite da naplanovat
no ak je na hlavu, tak bude robit naschval, neviem, nepoznam ju, tak nemozem posudzovat, ale kazdopadne drzim palce
ja som doteraz bez svojho muzicka bola najviac tyzden a to este vtedy ked sme spolu chodili, ked bol v BA na Summite Bush Putin a tak mi bolo smutno, ze som sa skoro zakazdym rozplakala ked som s nim telefonovala a neviem si predstavit, co by som robila, keby bol prec tak dlho, to by som asi neprezila
čaaaau lyduska, teraz som 4 dni ťahala 12-ky, hlava ma boli, rozbita som. zajtra a pozajtra mam volno chvalabohu. čo noveho? ako sa mas? u mna všetko po starom, stale ten isty kolotoč. akurat o necele 3 tyzdne už pride zmena
dobre ranko vcielka
ja som zehlila vcera, uz som to odkladala poriadne dlho s tym, ze snad sa tak kopa v kosi zmensi, ale smola, bol opak, este vyrastla, tak som sa k tomu uz musela prinutit
dnes sa citim jak dolamana
vcera som bola vo fitku a trosku som to prehnala
určite si bola vo fitku s milovanou :-D aj ta je zničena....ja som už v pohode, čerpam sily na nasledujuce dni, lebo ma asi čakaju 12-ky asi 6 dni po sebe, ak ma medzitym samozrejme nikto nezastupi
suťaž Telo roka, do ktorej sa zapojili až 2 suťažiace: lyduska a milovana....a víťazom sa stava....oppps, tentokrat mame 2 viťazky, ktorými sa stavaju....chvilka napätia...ešte 1 chvilka napätia... a teraz to už pride...: Lyduska a Milovana :-D
detto lyduska, my sme mali strašne slabu tržbu, hadam najslabšiu, odkedy sme otvorili. mala som 12-ku, ale musela som do prace už na pol osmu kvoli školeniu. inak chodievam na deviatu. a mam toho važne že dosť. a čakaju ma ešte dve 12-ky. no bude to pestre
ahoj vcielka, mam sa celkom fajn, odhliadnuc od toho, ze dnes je pondelok
vcera mal muzicek dennu a ja som bola s Ronym u nasich, tak som trosku zrelaxovala, kavicka na terase v zahrade a tak, normalne som az vypla
je to uplne ine, ako stale pozerat z balkona bytovky do blba
za tie dva roky, co tam byvame chodim na balkon akurat vyvesat pradlo a poliat kvety
kavu som tam nepila ani raz :-)
dobre ranečko lyduska, tak mam opäť volno. načerpam sily na dalsie dni...chystam sa dnes prevliecť postelne pradlo a trocha si dam izbu do poriadku, lebo už pavučiny visia zo stropu. bzučo pride domov už buducu sobotu. a vieš, kde sa stretneme? u mna v robote, dojde pre mna, lebo bohužel ak chcem mať 2 dni volne po bzučovom prichode, tak ten 1 den kedy pride, musim robiť.