Ročník 1985. Manželky, slečny... Kto pokecá?

14. jún 20108160
  • no pomoze je to skoro ako byt pri sebe len dakedy je tazko ked potrebujeme poradit pohladit ale my si to vsetko vynahradime vzdy ked pride a ved pusinky sa daju posielat aj cez kameru a potom ked dojde sme si vzacnejsi a to je hlavne

• mas pravdu, plne s tebou suhlasim, tak sa len drz 🙂

• ahoj vcielka, tak ako mame?
    pracujes 😞 , ci sa venujes drahemu? 🙂
    teraz si riadne zaneprazdnena, co???

aky bude vikend?

• Sponzor fóra
  • čau lyduska, včera som robila, dnes mam volno. poobede sa chystame s drahym na navštevu k mojej babke, ktora ho už netrpezlivo očakava celych 7 mesiacov 😃 bud som v robote, alebo s nim. alebo ked som doma, tak lietam a robim čo sa len da. zajtra som tiež v praci. a ty ako? čo sa chystaš porabať?

• čo je lyduska, nejaka si smutna...teda aspon sa mi to zda z tvojich viet

• ale nie, to bude asi tym pocasim
    vcera som bola u nasich, pomoct mame opravit hroby a potom vecer sme boli u milovanej na oslave
    ale tiez ma nic zaujimave cez vikend necaka

uz zacina to deprimujuce obdobie - dazd a sychravo

a u vas ako?

zajtra sa trosku odmlcim, lebo idem do KE k lekarovi,tak sa ozvem az v utorok

• u nas prší od rana jak sproste. bola som u očnej, dnes mam volno. hlasia ochladenie, zajtra si musim ist čižmy alebo teplejšie topanky kupiť, lebo mi nožka odmrzne...vlastne nožky, nemysli si, že mam len 1 nohu 😃 😃

• no neviem, neviem vcielka, na fotke vidim iba hlavu, tak mas co vysvetlovat 😃

• dobre ranečko lyduska, dnes mam volno...jupiiii 😵 idem dať prať, variť by som mala.

• a ja "kysnem" v robote, je otrasne pocasie, tolko, ze nesnezi

• u nas sa tiež mrači a očakavam dažd. zima jak v ruskom filme.

• včera som v robote bola cely den vo vetrovke. predajnu mame pri hlavnom vchode a hlavny vchod bol cely den dokoran otvoreny. ževraj bolo niečo pokazene, tak to otvorili dokoran. 😠 😠 skoro ich tam predavačky ubili, každý sa len sťažoval. primitívi...ale oni nebudu sedieť v tej zime

• a musela som odisť z roboty skor, lebo ma strašne bolela krčna chrbtica.

• ja som sa dnes uz tiez naobliekala, lebo je strasna zima a teraz som mala zapal krcka maternice, tak mi nechyba dalsi, takze preventivne beriem vitaminky a pijem aj zensky cajik, lebo s tym nie su srandy

• bre ranečko lyduska, už len piatok a konečne vikend 😵 dnes toho bude v praci kvantum, zas sa zastavim až večer. ale teši ma, že vikend mam volny. idem k bzučkovi. prajem ti pekny a oddychovy vikend 😉

• Sponzor fóra
  • aj ja tebe prajem, aj ked ja zajtra pracujem, ale iba do 12.00, tak si myslim, ze dajako prezijem 😃

• dobre ranečko lyduska, no čo, prežila si sobotu? 😃

• ja som mala celkom dobry vikend, a dnes sa mi brutalne nechce ist do prace. hrdlo ma boli, nachladnuta som. 😒

• sobotu som prezila a uz je tu zase pondelok, tak sa mi nechcelo vstavat 😞
    uz je tu typicka jesen a o chvilu bude zima 😞 , chcem uz leto 😎

• a ja ked je leto, tak chcem jesen a zimu 😃 čižmy už mam, tak može prist aj zima. ani mne sa nechcelo vstavať

• už pilne pracuješ lyduska? 🙂 dobre ranko ti prajem, dnes mam volno. myslim, že na moju nadchu mi dosť pomože, ked dnes budem trčať doma 🙂

• tak sa rychlo uzdrav
    take pocasie, ako je u nas, by ti na nadchu naozaj nepomohlo 😞

• ani to naše mi nepomaha, ale hlasia oteplenie

• lyduska, dobre ranko...kde si? asi ešte len ideš do prace... 🙂

• dobre ranko
    ale nie, ja zacinam na siedmu, takze vzdy som v praci skor, ale este len sedim za PC a popijam kafco 😛

• ahoj lyduska, ako v praci? dari sa? dnes mam volno, boli sme v BA na klinike. idem 3.novembra na operaciu oči

• da sa, len je strasne malo ludi, takze sa ani velmi nedari

tak ti drzim palce, aby to vsetko dobre dopadlo a, aby bolo vsetko ok aj po operacii 🙂

• zato ja ich budem mať zajtra v predajni požehnane, len tak sa budu hrnuť cely den

• ahojky vcielka, tak ako?
    ako bolo v praci, vyplnili sa tvoje predpovede, ze bude ludi pozehnane?
    my mame teraz v praci strasne dietne, asi na tych ludi dolahlo nielen zle pocasie 😞 , ale aj kriza 😢

• ahoj lyduska, moje predpovede sa vyplnili a ludi bolo strašne vela. včera a dnes som bola u bzučka, zajtra do prace...tak sa mi nechce 😐 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém