Ročník 1985. Manželky, slečny... Kto pokecá?

14. jún 20108160
  • evicenka, to bola čista nahoda, že som ju vystihla. rano som sa chystala do prace, zapnem PC - mojusvadbu.sk a kukam čistou nahodou do bazara

• uz som jej napisala,ci nahodou nema este nejake v zalohe 😃 ,alebo aspon lacnejsie ako to ponukaju na tej drahej stranke. 😃

• myslim si, že do septembra 2010 ich ešte zoženie 😃 😃

• Sponzor fóra
  • tak to dufam 😃 😃 😃 😃 😃

• aku sosku to zhanas evicenka???

• kuk do vcielkyneho albumu...take biele srdiecka na tortu 🙂

• je naozaj pekná

• ved to...ale skoro vsade stoji 2000 a tolko za nu nemienim dat...to je brutal prehnana suma 😠

• ked ju nezoženie, vymodelujem ti sošku z plastelíny 😃

• z modulitu aby vydrzala dlhsie poprosim 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃

• a ocelovu vystuž do toho nechceš? 😃 😃 😛

• hmmm skvely napad.... 😃 😃 ...no som zvedava co to bude,ak nezozeniem original 😃 😃 😃 😃

• neboj evicenka, nie si jedina, ktora je zvedava, čo z toho vznikne, lebo to ešte neviem ani ja 😃 😃 😃

• ale mas na to 10mesiacov 😃 😃 😃 😃 😃 😃 ...

• no to aby som už začala 😃

• Sponzor fóra
  • ale no,neprehanaj 😃 😃 😃 😃

• neprehanam,... 😃 už nebudem mať po dovolenke tolko času. dovolenka konči v stredu a potom hor sa do prace. a tej bude vyše hlavy

• tak to verim....tak si este uzivaj naplno dovolenku 😉

• hlavne pred mikulašom a vlastne cely december to bude o držku.

• no to ano....to aj my pred koncom roka budeme mat brutal 😞 ....ale tak to vsetko patri k nasim pracam

• a aby toho nebolo malo, tak asi robim aj na štedry den

• vcielka nezavidim
    my asi budeme mat pred vianocami tiez rusno, lebo vela ludi si zmysli 3 dni pred sviatkami, ze chcu nieco prerobit a to takym stylom, aby uz stedry den bolo vsetko hotove 😒

• ci beka tak to uz je dost..podla mna by malo byt na stedry den vsetko zatvorene 😠

• ja robim v 1 obchode v nakupnom centre a to je otvorene myslim že do 12.00 alebo tak zhruba. všetky centra su otvorene aj na štedry den. a som zvedava, ako to bude s 1. a 2.sviatkom vianočnym 😐

• joj tak to uz je vsetko urcite zavrete...to som si ista 😉 ...ty si vlastne odkial?

• z Nitry. človek nikdy nevie ako bude, lebo kvoli prachom su majitelia schopny ani nezavrieť obchod

• to ano,ale na tieto svatky sa neotvaraju obchody...vtedy je vsetko komplet zavrete.

• evicenka, my sme minuly rok museli otvorit v sobotu 27.12. a to sme stavebniny, ale niektori ludia z dlhej chvile chodia po meste aj cez sviatky, ako keby si nemohli doma oddychnut 🙂

• no ale 27.uz nie je sviatok...ale ti co otvoria obchody na sviatky tak.....sak nech enmyslia tolko na prachy,ale na ludi....ved to je chore 😠

• tak nie je, ale minuly rok vysla na tento den sobota a to je trosku blbe, ze su sviatky, potom je vikend a stavebniny musia byt otvorene, bo neviem co 😠
    ale nasli sa taki, co hned po sviatkoch nieco potrebovali 😠

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém