Ročník 1985. Manželky, slečny... Kto pokecá?
ahojte, prosím vás zahlasujte mi na tento link, ak sa tam niektorá z vás pridá, rada pomôžem...nie je to konkurenčné.... http://www.povedztosmilkou.sk/index.php?hash=1b5b39097d1b347620191931a1a6d2b90bf2caf1476968833
ďakujem Vám krásne27. jan 2010- Sponzor fóra
bre ranečko, ja mam dnes volno
neuveritelna sprava hned zrana
tema sneh? nas tu asi zasype, kedže hlasia zasa sneženie.
lyduska, ani mne sa nič nechce, a to je len ranominuly tyzden som urobila skušky z tej odbornej sposbilosti, čo som tu nedavno spominala. bala som sa toho jak čert svätenej vody a nakoniec to nebolo až take hroze. asi som zbytočne robila z komara somara
10. feb 2010tak to je fajn ze to uz mas za sebou
nam sa tu dnes vsetko topi, zo strechy steka ako keby lialo, ale v noci zasa prituhuje a rano sa smykame a takto to ide uz 2 den, ale vraj hlasia zase ochladenie a sneh
sa zblaznim, ked sa toho snehu cim skor nezbavime, ked tu mal byt pred Vianocami, tak to vyzeralo jak v aprili a teraz, co by uz kazdy chcel jar, tak zima nie a nie vypadnut10. feb 2010- Sponzor fóra
Ahojte aj ja som 85, ako to všetko uteká, a už budem mať 25 rokov, pamätám si ako pubertiačka som si hovorila, nech už mám 18, a teraz si niekedy hovorím, ako by som sa chcela vrátiť do tých bezstarostných rokov.
Chodím ešte do školičky, ešte tak cca 10 mesiacov, a na budúci rok plánujem svadbičku, tak preto som aj na www.mojasvadba.sk zaregistrovaná, hľadám tu nejaké tie inšpirácie.
19. apr 2010vitaj barushka
ja som na tom podobne, niekedy mam stavy, ze sa citim staratiez si spominam, ked som ledva cakala na 18-ku. neviem preco,mozno sm si myslela, ze sa mi svet zlozi pri nohach. a teraz 25-ka na krku. a to uz od buduceho tyzdna.
tak hladaj inspiracie, najdes ich tu habadej. ja som tu registrovana uz takmer 4 roky, to som sa s mojim drahym este ani nepoznala, a za ten cas, co som tu, som nazbierala tolko inspiracii a vsetkeho mozneho, ze by som svadbu teraz dokazala vybavit do mesiaca.
joj, chystam sa do prace, sa mi dnes voooobec nechce20. apr 2010Ahojte, pripajam sa k vam ak mozem, ja som tiez rocnik 1985......hmhm barushka ja sa pamatam ze ked som mala nejakych 14 som rozmyslala ako budem vyzerat ked budem mat 25, co budem robit a aka budem....hmhm dnes uz viem co budem robit..........budem sa vydavat...........jupiiiiiiiiiiiiiii.......ozaj len taka pripomienka nezabudnite si vymenit obcianske.......konci nam platnost...........
24. apr 2010
Pripájam sa do témy