čau lyduska, nemam moc čo skušať. šaty som vyskušala ešte v piatok, mali sme rodinnu oslavu. s učesom moc nenarobim, kedže budeme mat na hlavach tie čapice čierne, a make-up tiež nebude bohviejaky. v škole mam byt už o 7.00 hod. a kvoli make-upu nebudem vstavať o piatej rano. takže velku hlavu si z toho nerobim, ale tešim sa moc moc moc. si registrovana na pokeci alebo facebooku? dam tam potom fotky z promocii
ahoj lydus, bolo velmi pekne, dojemne. ked mi gratulovali, tak som revala jak v sudny den, lebo mi prišlo luto, že nemam pri sebe draheho. naozaj bolo cool, behala som v čiernom talari a s takou čudnou čapicou na hlave, vyzerala som jak mniška a v tej čapici jak čisty debko. :-D dostala som kvety, keš. večer ideme do reštiky na večeru, kde dojde zvyšok rodiny.
a diky za gratulaciu, večer dam foto na net ;-)
mam už fotky na pokeci aj na facebooku, ale tam ich je menej. skus radšej pokec. najdeš ma tam pod nickom visnicka28. uložim si ťa medzi priatelov a možeš kuk album
vydržala som, mala som pod talarom šaty v dlžke po kolena. horšie to mali chalani, ktorí mali obleky + talare. a talare su vyrobene z ťažkej hrubej latky. v aule bola klima, takže sa dalo. a zvliekla som ho niečo pred 11-tou, takže pohoda. horšie to mali tí, čo mali promocie po nas :-p
torta bola mnam mnam, punčova s jahodovym kremom a jahodami.
prešiel celkom v pohode a rychlo. v sobotu som upratala, u babky som bola, zmokla som jak sysel, nedela tiež dobra - varenie, na nakup som bola, popisala s drahym a hned to prešlo. chystam sa na urad prace a do mesta, poobede idem na pohovor