Ročník 1988 ;-)

Pridá sa ešte niekto do pokecu? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Erika, my mame v 87kach aj nejaky ten rocnik 88, tak sa niekedy zastav, budeme sa tesit 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
jasnee...ericca tieiz do 87cky pisala....no neverim ez ericca je tu najmladsia..urcite sa tiez tu niekde najde nejaka tak 88cka 8-)
Odpovedať
mno...tak aj ja sa hlasim x-) pred dvoma rokmi som tu bola najmladsia tak sa tesim ze tu mam konecne nejake partacky :-D ericca, v ktorom mesiaci si narodena? ja som junovka :-) no som zvedava kolko 88-ciek sa tu najde... myslim ze vacsina dievok v nasom veku mysli na vselico ine len na svadbu nie x-)
Odpovedať
jéééj super! :-) veronice ja som tiež jún 88. momentálne som tu tuším najmladšia, ale neskôr sa určite nájde viac 88-čiek. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky holky já sem 13.ledna 1988 tak se přidávám
Odpovedať
Profilova fotka
Aho Veru, urcite ta sem pridu baby pozriet, ale momentalne sme v symbioze, ako Veronice povedala, v 87kach :) Takze ak sa ti bude chciet, urcite prid:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, tak též se hrdě hlásím jsem červnová 88-ka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Wow, kocky, jak ste sa tu rozmohli :) Tak piste, piste, nech mame co zavidiet...Vidis Adi, jak sa to tu rozbehlo? Ich bude viac jak nas za chvilu a dokonca uz budu aj vydate :-D
Odpovedať
Cafte kocky :-D No toto su mi veci... Ake je to mile.. Idem pospehovat nejake albumy. Uz sa tesim ;-)
Odpovedať
Ahojte ahojte :-) super, že nás tu pribúda.
Odpovedať
Profilova fotka
ericca: pisala size si jun 88, ja som jun 87 ale som chcela vediet ktory den ci nemame spolocne narodky..ja som 24. ;-)
Odpovedať
ja som 16.6. tak nie, ty si už rak potom, ale otec je 22. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte :-) pridavam sa...ja som 11.6. :-) pozeram ze takmer vsetky sme tu junovky :-D inak takmer cela nasa rodina je v tento pekny mesiac :-) ako sa inak mavate? co nove? mne sa taaaak nechce ucit...ale ze strasne....
Odpovedať
No učiť sa ani mne moc nechce. Ja som sa bola dnes ostrihať... x-)
Odpovedať
ahojte, pridam sa aj ja ale ja som 89 8-) ano taka mlada a už vydata.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Dominika, wow, tak to gratulujem! Prajem vsetko dobre do manzelstva. Pekny zazitok? :) Bola si pekna nevesta, nahodou nevyzeras dako nepatricne v tych svadobnych satach 8-) a co ze tak skoro? Dlho ste planovali? Aj byvate? Prepac, ze sa pytam, ja som len zvedava:) Ked budes chciet nieco o nas, tak sme v 87mickach, keby si bola tiez zvedava :)
Odpovedať
dominika, veď to nevadí ;-) pozerala som tvoj svadobný album pekný!
Odpovedať
dakujem ;-) a prečo tak skoro? boli sme spolu 3roky, byvali sme spolu aj pred svadbou, mame strechu nad hlavou tak sme nemali na čo čakať. Čiže z lásky, nie kvôli niečomu inému ;-)
Odpovedať
nie je to skoro, veď ja nemám o nič viac a tiež sa idem vydávať ;-) akurát ešte nerobím a nebývame sami...
Odpovedať
a s kým bývate? ani ja nerobím, teraz si robím diaľkovo maturitu a skusim aj výšku 8-) ale chystám sa urobiť si živnosť a robiť doma účtovníctvo, popripade sa zamestnať.inak aj ten tvoj je starší o pár rôčkov že?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky holky,já k vám taky patřím. :-) I když mám dvě děti. ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Maj '88... zatial prvy rocnik na vyske (Japanologia so Sociologiou) :-D
Odpovedať
sheijay, klarka.ptackova, dominika11 - VITAJTE :-) pocujte kocky, nema nahodou niektora z vas poruke vypracovanu maturitnu temu z angliny FOOD? :-N x-) Mam tu kopec materialov ale ani jeden nie je pouzitelny a nemam cas teraz vymyslat nieco nove :-( vopred vam moc dakujem, keby nieco tak IP :-) diky diky diky :-) dominika, ste fakt zlati :-) mala si nadherne saticky a vobec by som nepovedala ze si nas rocnik :-) by som ti tipla tak 23... :-N x-) klarka.ptackova, aj vy ste zlatucki :-) som rada ze sa to tu tak rozrasta i ked teraz nemam moc casu sa venovat takymto veciam ale sak hned od 30.5. to bude uz o inom :-D uz len dva mesiace... :-) sheijay, moj spoluziak chce ist studovat japanologiu s neviem s cim este do Viedne :-) ach jo....keby som tak nesla do skoly o rok neskor tak uz aj ja som na vyske...ale sak co uz, moc si nestazujem :-) vsak mi nema co utiect..... pekny vecer vam zelam a ak by mi teda niektora z vas mohla pomoct, bola by som vam velmi vdacna :-N :-N :-N
Odpovedať
Profilova fotka
to veronice : no ja to studujem v Nemecku, takze necudo :-D a ten food mam celkom dobre spracovany len ho ma momentalne kamoska co tiez maturuje :-(
Odpovedať
he, no pekne :-P A bavi ta studium? co budes vlastne potom robit? inak, nema ta kamoska icq alebo co ze by ti to poslala? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Díky,já nemám sice moc času si psát,malá zlobí a ta menší je taky jako čert.
Odpovedať
klarka a co vlastne robis? studujes, pracujes, si na materskej alebo vsetko dokopy? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
na mateřské
Odpovedať
ahoj ja jsem taky 88 rok. jsem se bala, ze tu jsem jedina
Odpovedať
a taky se chystam maturovat. ale mam tu maturitu o rok posunutou... ale maturuju z matiky =( (pekne blbej napad, nechala jsem se ukecat matikarkou, ze se mi bude matura z matiky vic hodit, pritom jsem na ni leva)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?