Sperky

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte dievcata, chcela by som si dokupit nejake kvalitnejsie sperky. Za jedno mam ich malo, lebo kedysi som nenosila poriadne nic, no v poslednej dobe ma to zacalo bavit kombinovat to s outfitmy a tak podobne. No a este co som mala tak mi aj scernali alebo bola retiazka slaba tak sa roztrhla. Dakujem za vsetky rady 🙏
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kajuska556:

@tynnla my sme takto mamine teraz pod stromcek ob…
@kajuska556 To znie super, toto verím, že by ocenila aj moja mamina. 🥰 Ale povedala by som, že takéto gravírovanie musí byť extrémne drahé.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od adeline11:

@kajuska556 To znie super, toto verím, že by ocen…
@adeline11 drahe? no asi zalezi od toho kde to gravirovanie pozeras. lebo ja ked som davala mamine robit gravirovanie na pandoru tak ma vyslo 6€. davala som jej gravirovat len na jednu stranu, keby chcem na obe tak to vyjde 12€. a to zas si myslim ze za takuto sluzbu je to uplne v pohode cena :-)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jajuska889:

@adeline11 drahe? no asi zalezi od toho kde to gr…
@jajuska889 to je malina takato cena :-) no je pravda ze uz aj ja som natrafila na rozne vysoke sumy a nerozumiem tomu ze preco naco zaco 😅 ved clovek tam kolkokrat chce fakt len nejaku malickost zo srdca dat vygravirovat.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jajuska889:

@adeline11 drahe? no asi zalezi od toho kde to gr…
@jajuska889 ja by som asi ani vyssiu sumus za to nedala :-D hlavne ked si predstavim ze som fakt dala vygravirovat uplnu drobnost. koniec koncov zas nejako vela sa tam toho ani nezmesti a radsej menej nech to aj nejako vyzera a nie je to take natlacene na sebe.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od noravana:

@jajuska889 ja by som asi ani vyssiu sumus za to …
@noravana Presne tak, menej je niekedy viac. Gravírovanie má byť jemný detail, ktorý vynikne, a keď je to jednoduché a premyslené, vyzerá to omnoho lepšie. 😇
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?