Odpoveď na príspevok od kajuska556:
@tynnla my sme takto mamine teraz pod stromcek ob… @kajuska556 To znie super, toto verím, že by ocenila aj moja mamina. 🥰 Ale povedala by som, že takéto gravírovanie musí byť extrémne drahé.Odpoveď na príspevok od adeline11:
@kajuska556 To znie super, toto verím, že by ocen… @adeline11 drahe? no asi zalezi od toho kde to gravirovanie pozeras. lebo ja ked som davala mamine robit gravirovanie na pandoru tak ma vyslo 6€. davala som jej gravirovat len na jednu stranu, keby chcem na obe tak to vyjde 12€. a to zas si myslim ze za takuto sluzbu je to uplne v pohode cena :-)Odpoveď na príspevok od jajuska889:
@adeline11 drahe? no asi zalezi od toho kde to gr… @jajuska889 to je malina takato cena :-) no je pravda ze uz aj ja som natrafila na rozne vysoke sumy a nerozumiem tomu ze preco naco zaco 😅 ved clovek tam kolkokrat chce fakt len nejaku malickost zo srdca dat vygravirovat.Odpoveď na príspevok od jajuska889:
@adeline11 drahe? no asi zalezi od toho kde to gr… @jajuska889 ja by som asi ani vyssiu sumus za to nedala :-D hlavne ked si predstavim ze som fakt dala vygravirovat uplnu drobnost. koniec koncov zas nejako vela sa tam toho ani nezmesti a radsej menej nech to aj nejako vyzera a nie je to take natlacene na sebe.Odpoveď na príspevok od noravana:
@jajuska889 ja by som asi ani vyssiu sumus za to … @noravana Presne tak, menej je niekedy viac. Gravírovanie má byť jemný detail, ktorý vynikne, a keď je to jednoduché a premyslené, vyzerá to omnoho lepšie. 😇Odpoveď na príspevok od adeline11:
@noravana Presne tak, menej je niekedy viac. Grav… @adeline11 no a presne za take by si nemala zaplatit majland. a pokial ti niekde aj povedali nejaku horibilnu sumu, tak by som tam uz viac nekupovala. aj mas cosi premyslene ze co by si davala vygravirovat?Odpoveď na príspevok od kajuska556:
@adeline11 no a presne za take by si nemala zapla… @kajuska556 A tak priznám sa, že úplne premyslené to nemám, ale uvažovala som nad dátumom narodenia alebo iniciálmi všetkých jej detí. Je to najlepšia mama na svete a deti pre ňu znamenajú úplne najviac, takže si myslím, že toto by si dala aj ona sama. 🥰Odpoveď na príspevok od adeline11:
@kajuska556 A tak priznám sa, že úplne premyslené… @adeline11 nebolo by mozno lepsie dat mena? vies predsa len tie datumy narodenia je to celkom dlhe. teda neviem kam to chces dat vygravirovat?Odpoveď na príspevok od jajuska889:
@adeline11 nebolo by mozno lepsie dat mena? vies … @jajuska889 Nepovedala som, že celý dátum 😄 Možno by stačil rok. Alebo ozaj len tie začiatočné písmenká mien všetkých detí. To ešte uvidím, doladím. Chcela by som mamine kúpiť náramok.Odpoveď na príspevok od adeline11:
@jajuska889 Nepovedala som, že celý dátum 😄 Možno… @adeline11 pozri si nieco aj tu: https://www.sofia.sk/sk/sperky/pandor... :-) neviem ci mamina zbiera pandoru, no ak nie tak mozno zacne a ty mas do buducna vybavene darceky k sviatkom :-DOdpoveď na príspevok od kiarra55:
@adeline11 pozri si nieco aj tu: https://www.sof… @kiarra55 Nezbiera, ona práveže veľmi šperky nenosí, ale napadlo mi, že by mohla začať 😄 Lebo my už ozaj nevieme veľakrát so súrodencami, že čo jej kúpiť na sviatok. Veď to poznáš, keď niekto povie, že nič nechce a nepotrebuje. 😅Odpoveď na príspevok od adeline11:
@kiarra55 Nezbiera, ona práveže veľmi šperky neno… @adeline11 no tak podla mna najvyssi cas zacat :D a toto by ste mali fakt super vymyslene. viem to tiez podla seba usudit ze to so mnou maju jednoduchsie lebo vedia co ma potesi.Odpoveď na príspevok od noravana:
@adeline11 no tak podla mna najvyssi cas zacat :D… @noravana a mas len take vyslovene ze si dostala darom od niekoho ci si si aj sama kupila? ja napriklad teraz premyslam ze dcerke k narodeninam kupim jej prvy pandora naramok, lebo obdivuje ten moj uz dhsie.Odpoveď na príspevok od kajuska556:
@noravana a mas len take vyslovene ze si dostala … @kajuska556 tam su aj nejake detske verzie tychto naramkov? su mensie ci ako to je s nimi?Odpoveď na príspevok od hannaha040:
@kajuska556 tam su aj nejake detske verzie tychto… @hannaha040 naramok mas proste naramok. tie koralky tam vies najst pekne detske. no tieto koralkove su skor uz pre take dievcata 10rokov+ predsa len na me siu detsku rucku by to bolo moc velke :-)Odpoveď na príspevok od jajuska889:
@hannaha040 naramok mas proste naramok. tie koral… @jajuska889 ano oni su take masivnejsie, mladsej slecne radsej len ked tak koralku na snurke alebo este su pandora nausnice a nahrdelniky :-)Odpoveď na príspevok od kiarra55:
@jajuska889 ano oni su take masivnejsie, mladsej … @kiarra55 a aj na tie nahrdelniky sa takto zbieraju koralky, ci to je cisto len ta naramkova zalezitost? ja vobec neviem, zaujima ma to, tak sa pytam. 😊Odpoveď na príspevok od hannaha040:
@kiarra55 a aj na tie nahrdelniky sa takto zbiera… @hannaha040 nie, nie. to nahrdelnik mas zvlast polozku a potom tieto koralky su len cisto na naramok :-) ale vies si pekne zladit aj naramok aj nausnice aj nahrdelnik. su take rozne sety.Odpoveď na príspevok od zitira:
Poradte nejaky sperk, mam si nieco vybrat na Vale… @zitira ved a co viac preferujes alebo teda nosis? to je taka otazka 😃Odpoveď na príspevok od kajuska556:
@zitira ved a co viac preferujes alebo teda nosis… @kajuska556 Nosim tak povediac z kazdeho rozku trosku. Nemam vela sperkov vseobecne, striedam si to, takych drahsich kuskov mam ozaj len par. Ale ked uz tak premyslam, tak novy prstienok by nemusel byt uplne zla volba. 🙃