Svadobné šaty pre psieho miláčika

Profilova fotka
Ahojte dievčatá! Poraďte prosím, kde by som zohnala takú nejakú sukničku pre našu fenku stafordku. Všade som našla len také šaty a maličké. Ďakujem vám veľmi pekne za pomoc! :)
Odpovedať
prosím, pri všetkej úcte, je nutné psi ponižovať tým, že ich budeme obliekať do šiat? Nestačil by nejaký vkusný saténový obojok? Zvlášť keď je to staford - krásne, silné impozantné plemeno. Sukničku vám užije každá zručnejšia krajčírka, ale prosím, skúste si premyslieť, či v nej ten pes nebude vyzerať smiešne.
Odpovedať
omg prosim vas nerobte to, tiez si myslim ze krasny obojok bude lepsi ako pes v sukni
Odpovedať
Profilova fotka
@calvera25 @momicek24 Dievčatá ja som sa nepýtala na názor, ale na radu, kde to zohnať. Chcem to len na fotenie, takže to nebude mať od rána do večera na sebe, ale tak možno 20 minút ani to nie. A teda videla som zopár svadobných fotiek s pitbulmi a teda nemám pocit, že vyzerali ponížene :-P A Kira je zvyknutá nosiť oblek, lebo ona panička by nevyšla z vchodu, keď prší, ešte by zmokla náhodou a to by asi neprežila ;)
Odpovedať
funkčný oblek na ochranu ľadvín a chrbta pri zlom počasí je iná vec - naša nemecká stavačka ho nosí tiež. V každom prípade si myslím, že na veľké plemená sa sukničky nevyrábajú, vďakabohu za to.
Odpovedať
Profilova fotka
@calvera25 no, určite by z toho mala depresie a celoživotnú traumu :-D a vyrábajú sa šaty, tie som totiž našla, ale sukne nie ;-) aby si bola v obraze
Odpovedať
Ahoj myslim,ze lillys ma aj na staforda.Nasa mala bude mat len maslu okolo krku.Saty vychadzaju aj 30e .Mame yorka 1,4kg zivej vahy,neskutocna laska ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?