Svadobny dar pre kamaratku

Ahojte chcem sa opytat idem kamaratke na svadbu a ako svadobny dar je chcem dat peniaze ale neviem kolko jej mam dat na svadbe som uz daavno nebola tak vobec netusim dakujem za vsetky komentare :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) môj názor ako kamarátka je 50 eur.
Odpovedať
jannka1410 dakujem :)
Odpovedať
@kristin22 tiez ked som bola kamaratke na svadbe tak som davala 50€ na osobu..ak ides teda aj s priatelom tak aj za neho by som dala 50€..lebo mne mamina vravievala, ze dar by mal byt cca v takej vyske ako su jej naklady za teba..a to tak cca aj vychadza
Odpovedať
@diussa dakujem :)
Odpovedať
Tak, tak tych 50€ je uplne prijatelny dar pre kamaratku. Viacej by som neriesila a nedavala. A pokial chces peniaze davat tak daj tolkoto. Lebo keby das menej, tak to vyzera divne
Odpovedať
Záleží na tom, aká blízka kamarátka ti to je vieš. Ale ak je taká, že naozaj sa stretávate alebo sa poznáte aj dlhšie tak tých 50€ je také adekvátne. Ale veď záleží ako si na tom finančne ty. Ak ťa pozná a vie, že nemáš úplne peňazí nazvyš tak sa nebude hneď keď jej dáš aj menej. Veď je to kamarátka tak sa neurazí na žiadnu sumu si myslím :)
Odpovedať
@kristin22 My sme mali svadbu v juni, a suma 50 eur je podla mna minimum, ale taka, ze nikoho neurazi. Ak ides aj s partnerom, tak 100 eur. Ja som pozyvala 2 kamaratky, ktore su sestry, a od nich sme dostali 120 eur. Ja by som to povedala tak, ze dar ma byt vo vyske pokryt naklady za seba plus nieco naviac.
Odpovedať
@michaelka1987 dakujem :)
Odpovedať
@ann_ka dakujem :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?