@marcelhudecek no ja som mala v tom troska inaksi chaos......samozrejme ma potesili niektore stanky.....ale vacsinou som bola sklamana.....aj z pristupu vystavujucich..........dobre stanky spocitam na jednej ruke.....pre inspiraciu mi fakt lepsie posluzi internet ako ten veltrh co si myslim ze na velrthoch ide hlavne o inspiraciu.....a ta tam nejako chybala......nehovorim o vynimkach....A URCITE BY SOM NENAKUPILA NIC HNED V PRVOM OBCHODE.......
@marcelhudecek no ale to je ten problem Marcel, ze ty tam chodis len pozerat kdezto my sme tam chceli kupovat :-) a nekupili nic lebo to bolo onicom ]-(
ja som sa tam tešila jak male decko, hovorim si, fiha, pojdem tam ako buduca nevesta, pobrali sme aj s drahym peniažky nejake že nakupime (a to mi dalo dosť roboty ho tam vobec dostať:D) ale nič nebolo....boli sme v sobotu hned od rana, odišli sme asi o pol 5, to sme sa predierali davom ľudí. Ja som si chcela popozerať hlavne topánky, ale kde sa mi páčili tak tam stáli baby ako na chleba v rade pri stánku.Presne babenky ako tu píšete, podľa mňa to bolo max. sklamanie. Chcela som aj závoj, no tých tam bolo žalostne málo, jeden stánok hned pri vchode a potom väčšinou závoje len požičiavali k šatám. Ja som tam osobne kúpila akurát tak prísavky, na ktoré budeme upevňovať kvety na svadobné auto :))
Dievcata, preco sa tu zbytocne hadate s nejakym fotografom, ktory si tu robi tymto reklamu? :-D :-D :-D
Mate pravo na nazor a myslim, ze Vase argumentacie maju aj opodstatnenie. :-)
@marcelhudecek po pravde, ja tiež chodievam na autosalón. A tiež som náležite nespokojná, keď tam polka automobiliek chýba, resp. vystavujú autá, ktoré vidím u nás pod barákom. To môžem ozaj vyjsť na ulicu, poobzerať sa okolo seba a uvidím toho viac než tam! Posledné roky boli totiž tiež o ničom. A presne ako píše malaberuska, my sme tam išli kupovať, objednávať a nie sa len tak pozerať. A keby aspoň bolo na čo, ale ani to nebolo...
@marcelhudecek nikto to nedáva za vinu vystavovateľovi. Možno keby si si pozrel vyššie, tak sa presne riešilo vysoké nájomné... a že tí čo to prenajímajú sú nenažratí, ale na psa príde mráz, ľudia prestanú chodiť keď to bude stáť za prd a výstava pôjde do kelu...
Babeny chcela som sa vas spytat tie ktore te boli na vystave, davali nam tam letacik s 10 percentnou zlavou v stanku svadobneho salonu Gabriela Mercedes, nema ho niektora z Vas s tym, ze ho nepouzije? neviem ho za ten svet najst a chcem si tam objednat saty.dakujem