Ubytko na predĺžený víkend v Prahe? Poraďte

Babulky, ja nejako neviem hladaď ubytko na nete, tak sa spolahnem na vaše skusenosti. Chceli by sme isť s drahym a partiou na predlženy vikend do Prahy a preto by som si od vás dala poradiť nejaké pekné, čisté, vhodné ubytko - nejaký penzionik, hotelik, nie až taký drahý a nebolo by od toho ubytka ďaleko do centra a na pamiatky. Tiež by som rada od vás odporúčanie na nejakú dobrú reštauráciu za priaznivé ceny pre Slováka :-D Moc krát dík. :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
liana pisni...kolko je priazniva cena za obed trebars... ;-) pre teba a pisnem ok ubytko ciste je praha 4 - hotel dum kukni http://www.hotel-dum.cz/
Odpovedať
tak neviem aké ceny sú v Prahe, ale tak za obed tých 200 - 250Kč? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak to neporadiim :-N ale isto vo vsetkych obchodnych domoch cinske bistraa a verim ze i ceske restiky ktore maju hotovky... to co by som doporucila je cenovo vyssie... kukla si ubytko? ok? ci inuu cenu?
Odpovedať
ja som bola ubytovana v jednom ubytku co je cenovo lacnejsie ked sme tu prisli na noc asi okolo 500 cz na jedneho takze si myslim, ze to je asi celkom ok a plus k tomu si mala vlastne WC a sprchu, problem bol, ze si na izbe nemala chladnicku, ale ked len na vikend tak to ta trapit nemusi idem najst webku na to ubytko :-)
Odpovedať
takze skus sa pozriet na webku, ale ak chces drahsie ubytko tak vyber ine toto ubytko je pre nenarocnych a je ciste ziaden humus ja som tam byvala vnutrajsok je super aj izby... lacnejsie od tohto ubytovania by som ti neodporucala, lebo podla mna to uz bude humus - aspon ked som tu hladala ubytko a pozerala na nete tak to bolo nic moc ked to bolo velmi lacne |-| webka je: http://www.kolbenka.com/ ale ak by som ja isla do Prahy na vikend tak urcite volim drahsie ubytko, ale zavisi na tebe :-N ja som tam byvala len dokym najdeme podnajom ;-)
Odpovedať
yvett, to je nahodou pekne ubytko a za dosť dobru cenu. chladničku tam nie je treba, veď len na vikend a to chceme popozerať mesto a nie sa ladovať na izbe prineseným :-D atinkaa - ten tvoj tip je tiež veľmi fajn, len tie ceny mi nejdu otvoriť, neviem prečo.
Odpovedať
Profilova fotka
kuk sem...tu to mas v eurach;) http://www.hotel-dum.cz/objednavka/ my sme tam byvali jednu noc..ked sa nam v byte robili okna, tusiim 1500czk staalo ubytko pre dvoch...je to prijemne s ranajkami....nie luxus ale ok hotel, cisty...vsetko je in, v cene ranajky...na metro kacerov 12min+10na muzeum...teeda 22 min od centra ak je premavka okejkova, co v lete je ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jo a toto by mohlo pomoct na jedlo:-) http://www.superjidlo.cz/katalog/rest... mas tam 71stran restik co ti mozem doporucit ja...ceny si zrovnaj sama....: http://www.pizzadonna.cz/ - velmi dobra pizza, niekedy ale fest blba obsluha, jak nepocuju anglictinu v lete..konec :-N 8-( http://www.meduzzy.cz/restaurace_cz.html -fajne maska robia:-)mila obsluha
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.uchlupatyhoducha.cz/ - dobry hermelin a ceske jedla..nedavat si pizzu...nevedia ;-) obsluha ok, dizajnovo a tusim i cenovo tiez ;-) http://www.labastille.cz/ -perfektna se vsim vsudy:-), ak by ste sa unaveni vracali z petrina, tak ju mate hned pod lanovou drahou;) http://www.kozicka.cz/index.php?page=... - vnej som sice nebola, ale perfektne referencie od brata na nu mam, jak tak kukaam poledni menu 95, tak to mas i cenovo ok;)
Odpovedať
Profilova fotka
dalsia supernaa http://www.kogo.cz/ - cenovo ale kus vyssie ju a malo tam byt v nej ;-) som nebola aale chvalili si kozu velmi najma na ceske jedlaa ;-)
Odpovedať
Caute baby, ja odporucam nieco v Novej casti Prahy...centrum je velmi predrazene a zamerane len na smotanku a turistov....inak krasne... :-) Dufam, ze nieco z toho pomoze... :-D p.s. posielam link studentske ubytko, hostely, hotely http://www.studenthostel.cz/home.php nieco velmi lacne - pre partie http://www.ubytovna-praha.cz/ hostely v Prahe http://www.ubytovani-praha.ic.cz/ nieco vo vyssej kategorii + cena http://www.hotely.cz/praha#utm_source...
Odpovedať
Liana - potom daj vediet, ci si si nieco vybrala...oki ? 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
jej babule, ešte že vás mám, ste lepšie než informačno turistická kancelária. :-) ;-) musí zasadnúť celá parta a určite niečo vyberieme z toho čo ste mi dali za linky. už sa teším. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
noo neni za co ;-) kdyby neco..pisnii :-) 8-)
Odpovedať
ahojte ja pridam este jeden tip...bola som tam uz 2x a nadmieru spokojna...je to v peknej vilovej stvrti, ale nie je to prilis drahe a je to kusok od centra. Je to rodinny dom, vlastnia ho starsi manzelia, bolo tam cisto :) ked sme boli len 2 s priatelom, bola to fakt romantika... myslim ze tam maju 3 alebo 4 izby.
Odpovedať
ja odporucam penzion Wurm. je trosku dalej od centra,ale ide tam elektricka a ta cesta stoji za to, ide sa okolo hradu, letohradku...fakt pekna trasa asi 15-20 minut. ten penzion maju taki manzelia, aj nas cakali na zastavke a odviezli k nim. strasne zlati. interier nie je luxusny, ale cisty, pekna kupelka, balkon. v cene su aj ranajky do postele/na balkon. myslim, ze to stalo 550 czk na osobu/noc s ranajkami. nemozem teraz hodit link, ale ak si zadas do googlu pension wurm praha, hned ti to vyhodi :-)
Odpovedať
Skus pozriet aj www.frydl.cz. Je to krasny penzion, prijemny majitelia....je sice trosku dalej....
Odpovedať
my sme boli ubytovani v hoteli "Silenzio", Praha 6, trosku dalej od centra, ale klud a ticho, novy, moderny hotel a aj celkom lacny.. odporucam ;-)
Odpovedať
jooj ja som bola v prahe minuly vikend a da sa najst papanie v centre v pohode sme boli na vepre knedle kusok od vaclavaku..na blbim miste sa to volalo...tusim 119 stala komplet porcia...a potom na svieckovej niekde medzi valdsteinskou zahradou a karlovym mostom..tusim u tri trojek sa to volalo..svieckova tam vysla 109ck
Odpovedať
ahojky, muzes zkusit tento hotel, je od centra cca 15 minut vlakem, na ktery plati listek MHD http://www.svornost.cz/index.php?nid=... Co se tyce restaurace, tak mohu doporucit mexickou restauraci Amigos: http://www.amigos.cz/cs/menu.php, je kousek od Vaclavskeho namesti, poledni menu za 75, jinak jidla vyborna. Celkove mnoho restauraci ma celkem levna poledni menu (cca od 60 do 95 Kč)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
cau holky, chcela by som manzelika zobrat na vikend do predvianocnej Prahy. Viete mi poradit nejake vhodne ubytko pre nas dvoch, ale chcela by som aby to bolo v pesej dostupnosti do centra, nevadila by dlhsia prechadzka. Viem ze je tam milion hotelov, ale ja mam najradsej na doporucenie, co ste uz vyskusali a boli ste spokojne, tak aby sa to hodilo pre dvoch.... dakujem krasne za rady
Odpovedať
Profilova fotka
hotel Aria maju aj skvelu restauraciu a je to blizko do centra
Odpovedať
Profilova fotka
hotel Aria je 5-hviezdickovy luxusny hotel.... to by bolo sice uzasne, ale na to bohuzial nemame :-( Myslela som skor nejaky prijemny jednoduchy hotel s vlastnou kupelnou, aby sme sa mohli vecer tulat po centre a nemuseli cestovat uz po Prahe. Tak skuste mi poradit, urcite ste tam uz viacere boli......
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
kocky, myslite si, ze 3dnovy poznavaci vylet do Prahy za 100eur je OK? :-N ;-) :-) su tam ranajky+vecere :-p a sprievodca a pravdaze 2noci ubytovanie.. ;-)
Odpovedať
no to sa mi zda velmi lacne. ved len ubytovanie Ta musi vyjst viac. my sme boli pred dvoma tyzdnami od stvrtka do nedele, byvali sme v penzione Pohadka na Malej strane. odtial bola vyborna dostupnost vsade, ci na Karluv most, na Petrin, Hradcany atd. neviem, ale ja osobne by som urcite nesla so sprievodcom, oni sa zamieravaju na tie najkomercnejsie veci a potom nemas cas si len tak uzivat Prahu. napr. zajst ku Flekum a pod. v Prahe sa nestratis, vsade sa dohovoris :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte, potrebovala by som poradit ohladom lacneho ubytka v Prahe. chcela by som muzicka prekvapit a pozriet si konecne prahu, ale vobec nemam prehlad o moznostiach ubytka a tak. budem vdacna za kazdu dobru radu ;-)
Odpovedať
ahoj domika007, neviem, co si predstavujes pod pojmom lacne. my sme byvali v spominanom penzione Pohadka na Malej strane. Uzasne sluzby, krasne izby, ustretovy pristup. je to priamo v centre, cize usetris za dopravu metrom alebo taxikom, za 10 min. sa dostanes vsade...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj jahodka, ako ja to lacne myslim tak, ze chcem ist tam na dve noci a nehodlam dat ubytko povedzme 200 eur za dvoch na 2 noci ;-) ak sa mozem spytat kolko noci ste tam boli a kolko vas to vyslo? diky moc :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj dominka007. Žijem v Prahe už roky. Ubytko nieje problém zohnať. Záleži ale na cene a čo chcete. Chcete byvať v centre alebo niekde mimo, kde bude aj trošku prirody a v pohode sa do centra dostanete budom alebo metrom? Ak ano, jednoznačne doporučujem penzion Inema v Dobřejovicích. Je to kusok od Průhonického parku a kusom autom na metro. My sme tam mali svadbu a ubytovanych všekých hostí na niekolko dní a aj my sme tam spali. Je to tam nové, čisté, za super ceny. A aj sa tam napapáte za dobré ceny. Vo štvrtok tam ideme rezervovať ubytko pre kámoša zo Slovenska. Pozri na net - inema.cz.
Odpovedať
Profilova fotka
elen - dakujem za infosky, popozeram sa ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?