Výroba svadobný plánovač

Žienky, vyrábali ste si samé nejaký ten zápisníček alebo ste si kúpili ? Prípadne hodte nejaké foto aj zo sekciami ak to tak máte rozdelené nech sa trošku inšpirujem, lebo si vyrábam a trošku stým bojujem :D
Odpovedať
Ja som pomáhala jeden kamoške vyrábať ale nemám ho pochopiteľne tak ti môžem iba tie sekcie opísať. Ona ho mala rozdelený na dve časti. V jednej časti mala všetky mesiace a tam si zapisuje čo má kedy vybaviť ku každému mesiacu a v druhej časti to mala rozdelené na také časti ako hostia, tam mala zoznam, zapísané kto má aké alergie na jedlo a podobne. Potom mala zvlášť hostinu, tam mala kde by mohla byť a vložené cenové ponuky, potom tam mala nejakú dopravu, nápady na výzdobu a podobne :-) Na konci si nechala nejaké miesto na poznámky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kupovat ho je podla mna zbytocne. ja som napriklad posadnuta diarmi, mam jeden svoj normalny a kupila som si dalsi, ktory mam specialne len na zapisovanie veci na svadbu, mam tam vsetky stretnutia a normalne si tam zapisujem co som vybavila a na tie strany si davam farebne listocky aby som to rychlejsie nasla.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?