Vzťah na diaľku. Kto býva ďalej od seba ?

No tu si ideme urobit prieskum, ako ste na tom s partnermi co sa DIALKY tyka. Kto prezradi najzlozitejsi vztah na dialku... Alebo bydlisko trvale, narodenie... No moj snubi je z Roznavy, ja z Trebisova, spoznali sme sa v Presove, pracujeme v Ziline a svadba bude predsa len v Trebisove... Podeli sa niekto o lepsiu PIKOSKU? :))
Odpovedať
my mame myslim klasicky trojuholnik Sala - Banovce - Bratislava, ziadne extra vzdialenosti ;-)
Odpovedať
no ja som z oravy mojko z prievidze spoznali sme sa cez net pracujeme v ba a svadba bude na orave ;-)
Odpovedať
Ja som tiez z RV ale teraz zijeme v UK kedze moj je Anglican. Kolko rokov ma tvoj partner, mozno ho poznam. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ja som zo Spisskej, snubenec je z Limericku, Irsko, zijeme v Bratislave a svadbu budeme mat na Bojnickom zamku :-)
Odpovedať
my sme na trojuholniku mnichov-bratislava-povazska... teda permanentne medzi nimi pendlujeme...ale zvacsa spolu...
Odpovedať
Belugia to vazne? Chces vediet toto? S manzelom sa pozname viac ako 5 rokov. Pol roka co sme spolu chodili som odisla na dva roky do UK,potom som sa vratila spat ale potom zasa manzel vycestoval. Vidime sa raz za 2-3 mesiace.Dialka? Kosice - Anglicko
Odpovedať
Profilova fotka
no my lietame Reading (UK) - Trencin - Povazska Bystrica a spoznali sme sa v Nitre :-D
Odpovedať
wwoooow. Tak to ste dobre, zeny.... Moj ma 23.
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som z Mt, drahy z Ba, spoznali sme sa v Za a byvame v Pk :-D svadba bude v Mt
Odpovedať
Kto da viac??? Viac rokov alebo km od seba? Ja som sa zoznamila s mojim cez net. Je z Bratislavy, tak ako ja, ale studoval v Bulharsku a ja v Bratislave. Prve tri roky sme sa videli len cez prazdniny a utesovala som sa, ze lepsi Slovak, co studuje v Bulharsku, nez Bulhar, co studuje na Slovensku :-D Ked skoncil skolu, isiel pracovat do UK. Ale teraz sme tu uz vyse roka spolu a tesime sa. Teraz cakam, ze ma prelozia v praci niekam za hranice a zacne to znovu.
Odpovedať
Profilova fotka
No ja asi nebudem borec vo vzdialenosti, ale v rokoch. Tento rok s mojkom oslavime 30 narodeniny. Pozname sa od 14 rokov a od 17-tich spolu chodime, takze 13 vyrocie chodenia uz neoslavime, lebo budeme 25 dni manzelia. A budeme sa z toho strasne tesit.
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som sa s mojim zoznamila na slovensku....potom som travila vsetky (3) leta v s nim v USA v minnesote a teraz sa stahuje do detroitu kde sa k nemu po svadbe pridam...a on si sem tak lieta raz do mesiaca....sice moja mama vravi, ze je tu castejsie ako vychodnar, ale inak by sme tu odluku asi nezvladli...takze my budeme mat trojuholnik Bratislava-detroit - minnesota (svokrovci)
Odpovedať
Článok sa načítava...
luc, tiez si toho nazoru, ze to odlucenie preverilo a utuzilo Vas vztah?
Odpovedať
Ja som sa zoznamila s mojim v Bratislave.Po 4 mesiacoch sme sa museli rozlucit-on isiel do Irska.Po dalsich 4 mesiacoch som tu uz bola za nim aj ja :-D No a sme tu uz 2 roky.
Odpovedať
Profilova fotka
Znamena to, ze on je Slovak a teraz ste v Irsku?
Odpovedať
Profilova fotka
no bajka...rozhodne to posunulo nas vztah dopredu, viem ze tonie je o sexe alebo niecom inom...dokazeme spolu komunikovat a riesit problemy aj na tu dialku a verime si...a to je asi to silne medzi nami..ale ak by sa ma niekto spytal ci to odporucam tak to asi nie...je to strasne tazke...i ked si telefonuje casto, piseme emaily...strasne chyba to osobne pohladenie, ale bohuzial je to pre mna ten spravny chlap tak to budem musiet este vydrzat
Odpovedať
Ano,moj je Slovak a ja som Madarka a zijeme momentalne v Irsku. :-D
Odpovedať
luc a si predstav, ze by to bolo v casoch, ked nebol internet a trvalo by tyzden, nez by mu dosiel tvoj list a dalsi tyzden, nez by ti prisla odpoved. Vidim to tiez tak ako Ty. Verime si, lebo inak by sa to nedalo. A vieme, ake je tazke byt jeden bez druheho. O to viac si vazime spolocne chvile.
Odpovedať
Profilova fotka
tak to hej...vzdy ked ma prist sa tesim ako male dieta na novu hracku...
Odpovedať
Ja dam asi najmenej. Byvali sme od seba na 5 minut.
Odpovedať
Profilova fotka
Jej, tak my sme to mali dost daleko od seba. Ja z Popradu a moj mily je francuz :-D - Paris
Odpovedať
Profilova fotka
ked prihliadnem na to že obaja sme Slovaci, tak mame asi najvacsiu vzdialenost. ja Kuty a drahy Cierna nad Tisou, spoznali sme sa na vyske v Ziline
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sice tiez obaja Slovaci, ale delilo nas 1600km vyse 2 roky - BB a Pariz. Nebolo to lahke, ale dalo sa to vydrzat. Treba si navzajom verit a hlavne chciet vydrzat :) Internet a low-cost airlines to uz ale v dnesnej dobe dost zjednodusuju. Takmer denne sme si volali cez net, s webcamom. Vacsinou sme sa videli raz za 6 tyzdnov, ked jeden z nas priletel za tym druhym. Uz ale konecne byvame spolu a kedze kecame na tomto fore, tak uz aj pekne planujeme svadbu :-D Suhlasim s bajkou, ze dialka resp. tato skuska, nas vztah a vzajomnu doveru este viac utuzila.
Odpovedať
Profilova fotka
podobne ako kaprik - trvale bydliska( na op) mame od seba 5 minut peso, sme to naschval volakedy stopovali od nasich dveri az k ich - vratane vytahu :-) .
Odpovedať
Ini, a moj drahy sa predsa x-krat stazoval, ze to je daleko a ake to je narocne, ked on k nam chodi denne. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my,ked sme este byvali doma, sme chodili autom prosim pekne :-D
Odpovedať
Niekdy aj my!
Odpovedať
Profilova fotka
to je hrozne, ze :-) ? taki lenivi ludia, nic pre svoje zdravie neurobia radsej sa vyvazaju :-p
Odpovedať
Tak sa k vam pridam. Ja som zo Slovenska, manzel je zo Svedska, spoznali sme sa v Anglicku a vzali sme sa v Kanade. Byvat vsak budeme v USA. Takze sme taky celosvetovi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
zaborg, vyhravas v pocte krajin :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?