Život so sebou prináša zmeny a naša téma „Nuda v práci - ružový salaš“ bude čoskoro uzamknutá…
Na základe všesalašovej diskusie sme sa zhodli na názve novej témy „Word“.
a na vysvetlenie názvu
x-) poniektoré sa až tak v práci veľmi nenudíme ale kecať tu na fóre stíhame
x-) bezpečnostné dôvody - na lište je predsa len menej kričí Word ako Nuda v práci…
Ahojte babenky.. :-) :-) :-)
aj u nás leje....a ja som si rano poctivo žehlila vlasy (prvy krat som testovala zehlicku co som dostala od draheho na vianoce) a nechcelo sa mi vytahovat dazdnik tak sa mi trochu povytacali svinuchy....
Inak co mate nove zienky???? ja ani nic...teda okrem toho ze dnes konecne dojde drahy..od pondelka bol v Nemecku.. x-) x-)
Ahooooj juli x-)
Ďakujem,silvi :-N ;-) :-) ...takže sa nehnevajte ak by som písala odveci...kým ten stroj niečo spracuje,tak vy ste už za horami za dolami :-p :-N :-D :-D :-D
ahoj julia ;)
k tej zehlicke, ja ked si zehlim tak si pod to davam taka mliecko, jednak sa vlasy vo vlhkom prostredi hned nezvlnia a aj ich to chrani pred zehlickou
silvi x-) ;-) :-N :-N :-N hanbiiiim saaaaa :-N :-N :-N
chcela som si polepiť plagátiky po kancli a nemám nožnice :-( doniesla som si staré kalendáre,no bolo by ich treba obstrihnúť...kolegovci zmizli ktovie kde,neviem nikoho nájsť :-S ani teta od ktorej sa fasujú kancelárske potreby tu nieje :-| škoda...som sa tešila ako si skrášlim kanclík... x-) hádam sa vrátia...
qietocek, si strašne zlatá...hehe :-D :-D :-D ďakujem...
včera sme boli vybrať darček pre mňa k narodkám a viete čo som objavila?Sako maslovej farby zlacnené z 1000 Sk na 200 Sk...celkom dobrá kúpa,nie? x-) Už nech je jar aby som ho mohla nosiť ;-) x-) x-) nemám príliš rada elegantné oblečenie,no to sako je také špotrové akurát k rifliam x-) x-) x-)
Quietok ja tiez pouzivam mliecko to kriklavo ruzove z lorelu na zehlenie.....ale asi som si ho dala malo.. :-D :-D :-D
Slovo túžba inak - ty brdo ja neviem veru...chtíč, ale to je po česky...nemôže byť ťúžit - priať, želať???
hmmm...juli...chcela by som to ako podstatné meno a prianie alebo želanie mi do vety nesedí...kašlite na to... ;-) ja tu len tak haluzím...chcela som dať manželíkovi básničku k výročiu :-N
ďakujem vám obom krásne x-) ...no rozhodla som sa že tam nechám tú pôvodnú túžbu... :-N totiž v tej básni sa mi to vyskytne 2x,ale asi to najlepšie vystihuje podstatu...(Túžba nezištne ho ľúbiť a žiť iba pre neho... ;-) ...našla som tú báseň ešte z obdobia keď sme sa len spoznávali...tak som ju oprášila a dnes mu ju dám...ešte ju nikto nikdy nečítal... :-N som zvedavá ako zareaguje :-p
vobec nestiham reagovat na vase prispevky
bola som rozbehana, ale uz to bude lepsie
Ahoj, Mirka ;-) ty sa ako mas?
Lubka, perfektny nakup x-) Ja zhanam pre seba nohavice, ale vobec sa nedari :-(