Word alebo veľa oslnivých radostných dám

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Život so sebou prináša zmeny a naša téma „Nuda v práci - ružový salaš“ bude čoskoro uzamknutá… Na základe všesalašovej diskusie sme sa zhodli na názve novej témy „Word“. a na vysvetlenie názvu x-) poniektoré sa až tak v práci veľmi nenudíme ale kecať tu na fóre stíhame x-) bezpečnostné dôvody - na lište je predsa len menej kričí Word ako Nuda v práci…
Odpovedať
super lubi pa babenky ja prcham
Odpovedať
Profilova fotka
maaaaaaaaaaam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
si jednicka, blahozelam x-)
Odpovedať
ahoooj qietocek!!!srdečne blahoželám x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem ;-) no nebolo to za jedna :-| ale sak nestudujem pre zmaky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nevadiiii x-) hlavne, ze si spokojna
Odpovedať
Profilova fotka
som ja maska viem :-D ale o 0,5 boda mi usla lepsia znamka ]-( ]-( ]-( ale ked 1+1-(-3) = 4 tak co by som chcela...
Odpovedať
Profilova fotka
nabuduce :-)
Odpovedať
majte sa kráne bábiky...nadnes končím...ideme s manželíkom na prechádzku...vonku je tak krásne x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
nedraaaazdi :-) tu sme slnko nevideli aspon tyzden a stale je zamracene Peknu prechadku prajem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
v Blave bolo vcera krasne a aj dnes ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a tu vkuse zamracene a cez vikend len lialo a prsalo
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
uz od Trencina bolo zamracene a tu je tak pochmurno a ze aj vcera bolo pocasie tak akurat na skocenie z okna
Odpovedať
Profilova fotka
dnes odchadzam trosku skor pa zajtra, Qietok
Odpovedať
Profilova fotka
papa takze zajtra z prace ;-) idem dospat |-| |-| |-| prebdete noci a pripravit sa na dalsie
Odpovedať
Ahojte nemala som cas reagovat na vase otazky tak to strucne opisem aspon teraz uz mame zajednanu hudbu, teraz riesime zoznam ludi aby sme vedeli ci zajednat kulturny dom alebo restauraciu, saty si pojdem skusat az niekedy v maji-juny myslim ze to staci, kadernicku uz mam dojednanu v piatok nas strihala tak sme jej hovorili aby s nami ratala, drahy riesi auto z prace Peugeot, cast vyzdoby uz mam ale nechcem pokracovat lebo ak to bude v restike tak tam mi vyzdobu spravia, niekedy na jar (april) si pojdeme kupit saty (vecerne) a drahemu oblek do polska. A zaciname riesit ako ubytovat pre 25-30 ludi lebo z draheho strany ich bude asi len tolko koli dialke. Z nasej strany mame cca 65 ludi takze nas bude okolo 90-100 ludi taku svadbu som vzdy cela vela ludi, dobra nalada, vsetko typ top no som zvedava co z toho bude tak tak sa zatial majte pekne ked budem mat cas ozvem sa papa ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak dnes sa uz hlasim z prace ... krasne ranko x-)
Odpovedať
Profilova fotka
mam tu dake resty od vcera :-N tak idem makat snad sa cez den este sem dostanem
Odpovedať
caute krasky
Odpovedať
Profilova fotka
Mirka, dakujeme za info Dobre rano ;-)
Odpovedať
Ahojte x-) ...aj ja mám dnes veľa práce...no nedalo mi nekuknúť čo nového...hehe :-N závisláčka :-p :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, Lubka
Odpovedať
LUBKA vsetkoooooooooooooo najlepsie k narodeninam
Odpovedať
Ďakujem silvi x-) ;-)
Odpovedať
:-D :-D :-D :-D :-D aj nabuduce
Odpovedať
ale pokús sa najskôr až tak o rok ;-) :-) :-D :-D :-D
Odpovedať
hrozná tá šunka aká je pomalá... |-| :-S
Odpovedať
Profilova fotka
oslavenkyni vsetko najlepsie k narodeninam ;-)
Odpovedať
jasne ze o rok nie som blondinka :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Vďaka qietocek x-) musím teraz niečo porobiť,potom sa ešte ozvem...chystajte slamkovody,bude sa podávať piňakoláda :-N :-p :-D ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?