Život so sebou prináša zmeny a naša téma „Nuda v práci - ružový salaš“ bude čoskoro uzamknutá…
Na základe všesalašovej diskusie sme sa zhodli na názve novej témy „Word“.
a na vysvetlenie názvu
x-) poniektoré sa až tak v práci veľmi nenudíme ale kecať tu na fóre stíhame
x-) bezpečnostné dôvody - na lište je predsa len menej kričí Word ako Nuda v práci…
noooo...to by mohol... :-N
rozmýšľam čo mi treba kúpiť dnes na chlebíčky...prídu svokrovci blahoželať...no neviem ako to budem všetko stíhať...a ešte troška poupratovať... :-N :-p
iba obyčajné :-) ...niet času sa bavkať... :-N ešte musím zbehnúť po práci do obchodu...manželík končí o hodinu neskôr ako ja,takže si musím pohnúť...bežím na obedík...potom sa ozvem ak ma námestník nezavalí robotou...pa!
dobru chut ;-) ja len ze ja rada vymyslam :-D tak som kupila 3jo pomazanok /nebol cas doma miesat :-N / a na to nakrajala farebnu papriku, redkovku, olivu a rozne nakrajany syr a malo to uspech a hlavne nebolo s tym tolko prace ako s klasikou
áno qietocek...
ach,môj manželík príde asi až o piatej :-( a svokrovci o šiestej...takže by som mala všetko v pohode postíhať...možno bude aj pudinček :-N ;-)
hehe,qietocek...aj ja by som chcela ;-) :-D dneska už nieje tak pekne ako včera...a mám troška svalovku od včerajšej prechádzky...ktovie koľko km sme prešli :-N vrátili sme sa potme... |-|
u nás je celý deň pod mrakom...inak ja už mám dnes na sebe darček x-) to sako od manželíka,no po práci mi ho zabalí a dá ako nové :-p :-D :-D :-D potrebovala som dnes byť v práci slušne oblečená...a nakoniec som v žiadnej komisii ani nebola... :-| námestník ma nezavolal...a ešte včera na porade vravel že ma bude potrebovať... :-| :-(
áno bola...ako manželík povedal,no a čo že ma nezavolali,veď mám aj tak dôvod byť pekne oblečená...som predsa oslávenkyňa... ;-) ibaže to v práci nikto netuší :-N |-| :-p :-D :-D :-D