Život so sebou prináša zmeny a naša téma „Nuda v práci - ružový salaš“ bude čoskoro uzamknutá…
Na základe všesalašovej diskusie sme sa zhodli na názve novej témy „Word“.
a na vysvetlenie názvu
x-) poniektoré sa až tak v práci veľmi nenudíme ale kecať tu na fóre stíhame
x-) bezpečnostné dôvody - na lište je predsa len menej kričí Word ako Nuda v práci…
ja mám a trpnem čo dnes vymyslí :-N =-) ale tiež si nenechám kaziť náladu ;-) ...bol tu pred chvíľkou kolega,posťažovať si,čo včera vyviedol a šiel si to žehliť u frajerky...no držím mu palce...v sobotu mali ísť spolu na ples...on je taký truhlík nezodpovedný :-| mladosť-pochabosť...najprv kamaráti,potom frajerka :-p :-N :-D
nie,nezabudol...včera šiel k zubárke a keďže nieje z KE ale dochádza,tak má zubárku v mieste bydliska...no a stretol sa s kamarátmi a nevrátil sa už včera do Ke na byt k frajerke...a sedel ešte k tomu v takom podniku kde nebol signál...takže došiel teraz ráno rovno do práce a vlastne on bol preč od predvčera :-N =-) 8-(
mirka,no,keď sa včera vrátil tak mi tvrdil,že počul,že ma niekto zamkol v kancli ale on to vraj nebol... :-S tak som sa asi ja sama zvnútra nejakým zázrakom zamkla...mám ruku ako Saxana a pretiahla som ju popod dvere aby som potom mohla volať sekretárke aby ma došla vyslobodiť :-p :-N :-D :-D :-D Viem že to musel byť on,veď zatvoril dvere a pretočil kľúčom... ]-( ibaže to asi neregistroval a spravil to podvedome...dnes ráno sa ospravedlnil...včera tvrdil že to nebol on lebo mal plné ruky papierov,tak ako by ma mohol zamknúť... :-D :-D :-D
no ten mladý kolega-praktikant je mladší o 2 roky odomňa...rovnako starého mám aj brata,no nedajú sa tí dvaja porovnať...brat je veľmi zodpovedný a tento kolega pojašený ako šidlo!všade sa nájde :-D niečo vyvedie a potom sa tu trasie od strachu že čo má frajerke povedať :-S :-p :-D
tiez sa mi zda, Lubka :-D :-D
niekedy ta obdivujem, ze to tam vydrzis v takom zmatku
Svetricek od svokry? :-. a este k tomu sexi :-N mne sa vzdy ujdu len stare veci od bohviekoho - len par peknych kuskov mam od nej
no námestník ma znova nevolá...zas som sa asi zbytočne nahodila... :-| ani nepočuť ľudí,čo by mali nosiť podklady...sedím v ohromnej komisii :-D :-D :-D sama v kancli ;-)
no,mirka to som bola v príjemnom šoku aký svetrík som od nej dostala k narodkám... ;-) manželíkovi sa hneď zapáčil...taký oranžový...no nie jemne ale riadne oranžový x-) x-) x-)
ten kolega čo sedí vedľa v kancli má stále pripomienky,že sa neobliekam do zeleného ale nosím ružové,modré,oranžové...no ako to tak môžem reprezentovať lesy... :-| :-p :-D :-D :-D ale veď som praktikantka a pokiaľ nemám nárok na uniformu a oblečko od lesov,tak si budem chodiť v čom chcem... :-p ;-) x-)
ja vobec nemam rada zelenu ... zo mna by lesnicka nebola :-D
uz sa to aj svokra pomaly uci, lebo predtym mi nukala vselijake zelene veci, ale uz si to zacina pamatat
kolegovia vo vyrobe maju monterky a v servise maju taku kombinezu ako v F1 :-D v tom sa mi hrozne pacia :-)
a firemne tricka a kosele sa mi vobec nepacia