Život so sebou prináša zmeny a naša téma „Nuda v práci - ružový salaš“ bude čoskoro uzamknutá…
Na základe všesalašovej diskusie sme sa zhodli na názve novej témy „Word“.
a na vysvetlenie názvu
x-) poniektoré sa až tak v práci veľmi nenudíme ale kecať tu na fóre stíhame
x-) bezpečnostné dôvody - na lište je predsa len menej kričí Word ako Nuda v práci…
Ahojte Qietok a Silvinka ;-)
Qietok, celkom fajn bolo na plese, len uz som zazila aj lepsiu kapelu :-|
Sis, bezi, bezi ;-)
Tiez mam robotku a je tu ranny frmol, tak sa priebezne ozvem :-)
Krásny dník želám ;-) ...tiež mám dosť robotky tak sa ozvem iba tak sporadicky...
silvi,Ty si sa ako zabávala v sobotu? =-)
mirka,mám podobný pocit z plesu...že zažila som aj lepšiu kapelu 8-( |-| :-p :-D ale inak sme sa riadne vyšantili a bolo to skôr ako dedinská zábava a nie ako ples :-x
...máme iba pár fotiek pretože sme zabudli foťák a na sestrinom čoskoro došli baterky,takže sme sa vyfotili iba pri stole... :-N ale keď mi ich pošle mailikom,tak vám ich ukážem ak budete chcieť... ;-)
ahoj, Lubka ;-)
tak mne svalovica nehrozi, lebo sme na moj vkus tancovali dost malo. Ani otlaky nemaaam. :-)
Lubka, nasa kapela zahrala iba 1 kolo ludoviek :-|
no už mám po radosti... :-p idem dnes do terénu...ešte neviem o ktorej,ale majú ma prísť zavolať... |-| :-N
qietocek...nabudúce si nenechaj újsť žiadnu príležitosť ;-)
no sak uvidim o rok, ale ked to uz je vsetko poparene a co sme same tak sme len baby... nasi slobodni kamarati su rozlezeny po Europe...
... ale to mozno bola aj depka z nic nerobenia, po dlhom case som mala volnu sobotu /ucit sa zacinam az dnes/ tak zrazu neviem co so sebou :-| :-| :-|