Word alebo veľa oslnivých radostných dám

17. dec 200866290
  • som si spomenula este na jednu vec co musim este stihnut pred dovolenkou, tak nahadam veducich stredisk 😃 😃 😃 a uzivam si 😃 ze ich dnes mozem do pozoru postavit ja 😃 😃 😃 ze aj ja potrebujem nieco hned 😎 nie len oni 😃

• jeeeeej buchyt 😃 😛 😃 mnaaaaaam uz viem co sa bude v nedelu varit 😃 😵

• jaj a v pondelok mas dovcu

• Sponzor fóra
  • nie az od stredy do konca tyzdna

• len aby som tom mohla v utorok dat do posty musim to v pondelok dokoncit takze dnes zbieram udaje a cepujem veducich stredisk 😃 😃 😃 takze skoro stale tefonujem 😛

• veľká telefonistka je dnes z Teba,qietocek 😉 😃 ... idem si asi dať čajík...kto si dá so mnou? 😵

• ja uz mam kacfo a kedze idem na cesty tak to nechcem prehanat nech nemusim pri kazdej pupme stat 😃

• ja uz mam

• no tak velka som dost 😠 a telefonistka co ja viem 😬 ...

• ekolu co so citala tak na ten zavod na dzedzinu ides len na zacvik nie na stalo 🙂 dobre to chapem 🤔

• zatiaľ to tak vyzerá qietocek,že na zaškolenie... 😉

• aj ja idem v stredu na skolenie

• sis, a v com sa ides skolit 🤔

• ucto 😛 😛 😛 😛 😛 😛

• no ja mam v stredu skusku...

• Sponzor fóra
  • a zatial som taka daka bezpocitova 😬 😴 neviem chvilu mam pocit ze OK potom ze netusim o com to je a tak stale dokola ... ale idem sa na vikend ucit ku kamoske tak to hadam spolu zvladneme 🙂 😵

• jaaaj uz sa mi nechce 😴

ste tu este?

• ja ano 🙂 a tiez sa mi uz nic nechce 😬

• a musis?

• jj musim 😞 ale stiham byt aj tu 😉

• a o com porecnime?

• ake mate pocasie? tu je krasne slnecno ale vraj fuka vietor

• aj tu sa snazi slniecko pomedzi mraky, asi mu to uz dlho nevydrzi 😐

• u nás je tiež krásne ale fučííííí het 😐 😃 som si musela vzia čiapku keď som bola na obedík doma 😬

• no to keby ste mna videli v ciapke 😃 😃 😃 tak nedobehnete 😃 😃 😃 by vam v momente cvrklo 😃 😃 😃

• neverím qietocek,neverím 😛 😃 😃 😃

• nejaká Ti určite sadne 😉

• tu cez obed trochu fukalo, teraz to vyzera lepsie

Qietok 😃 😃

• uz som to tu raz pisala ze ked sme boli s kamoskou skusat tak aj predavacka sa sulala 😃 😃 😃

• takže vôbec nikdy nenosíš čiapky aj keď je strašná strašná zima? 😬

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém