Život so sebou prináša zmeny a naša téma „Nuda v práci - ružový salaš“ bude čoskoro uzamknutá…
Na základe všesalašovej diskusie sme sa zhodli na názve novej témy „Word“.
a na vysvetlenie názvu
x-) poniektoré sa až tak v práci veľmi nenudíme ale kecať tu na fóre stíhame
x-) bezpečnostné dôvody - na lište je predsa len menej kričí Word ako Nuda v práci…
chcela som vam napisat este ked som bola v skole ale blbol tam net :-( tak sa mi nedalo ;-( zajtra vam prajem krasny den nech vam to rychlo ubieha a v pondelok sa uz na vas tesim z prace ;-)
mozno sa aj zajtra ukazem ak sa dostanem k PC s netom ;-)
Ahoj, Lubka ;-)
Vcerajsi vecer bol fajn, hoci nicim moc nepripominal Valentina, ale bol pekny. A u vas?
Dokoncila som jednu robotu a idem sa vrhnut na dalsiu. Ty sa nudis ci robkas nieco?
Dobre rano ;-)
juj, tak sa mi nechcelo vstavat
a hned zrana ma v robote hnevaju vzorce ]-( musim nanovo pisat piatkove :-(
dnes sa tu asi moc neukazem, tak zelam vydareny den ;-)
Ahojte! x-) x-) x-) konečne som sem nakukla...veľa veľa roboty od piatku :-( :-| :-S najlepšie by bolo ak by ten môj odchod ešte odsunuli...aspoň na pár dní... :-( musím toho dnes troška viac porobiť,ale budem sa snažiť sem nakúkať...piatok bol v práci hnusný :-p ;-( :-S chcela som odísť skôr,no napokon som ešte bola o hodinu dlhšie ako som plánovala... ]-( :-| :-(
jj vikend bol super ;-) trosku nakup, trosku "piekla" a upratovala a mala navtevu a hlavne vegeeeeeeeet a este ma caka vytriedenie "skolskych" papierov a bude upratane :-D
planovala som ten vikend trosku inak ale ... v byte mensia havaria tak to som musela riesit a nedelny vylet sa nekonal lebo moje krsniatko ochorelo :-| tak som ho bola aspom v nedelu pozriet ako sa ma =-) ale na to ze je chory tak riadne vystrajal maska jedna :-D
sobotu som mala upratovaciu,manželík bol v práci v sobotu aj v nedeľu a v nedeľu sme boli potom na obed u svokrovcov, v obchoďákoch a v kostolíku...a dnes ideme niekam hopať,lebo máme pol roka od svadbičky ;-) x-) na Valentína sme vegetili doma,tak si to vynahradíme dnes ;-) bude menej ľudí v podnikoch... :-N :-p :-D