Word alebo veľa oslnivých radostných dám

17. dec 200866290
  • ja som romyslala na zajtra nad rizotom alebo posuch a zeleninovy salat 🤔 uvidime 😵

• to by som si aj ja dala

• co sis?

* langose

* rizoto

* posuch so salatom

• Sponzor fóra
  • vsetkooooooooooo mam žravku 😠 😠 😠 😠 😠

• a co mas dnes dobreho na obedik

• ja mám strašnú chuť na nejakú kuracinku...aj keď sme ju mali v nedeľu aj včera na obed... 😬 😛 😃

• tak na biele masko 😃 mas chut 😃 😃

• mali sme maslovy rezen a zemiakovu penu a salat

• ale ste sa rozrecnili 😬

• a ty ako mirka? si rano pisala ze uz mas hotovo 🤔 ci nie 😬

• idem pracovat ale aj ockom vas sledovat 😉

• aha no ja nestiham vecer sa voli rada školy a je tu chaos

• Qietok, jedno som musela stihnut rychlejsie, ako som myslela, a dostala som dalsiu robotu

Mam depresiu ... ale inak sa snazim

Sis, tyka sa ta to?

• aj ja mne je tak vseliak 😬

• Hmm, sme silne 🙂 zvladneme to a hadam bude lepsie

• Sponzor fóra
  • a prave som prisla na to, ze krizom krazom ja nam ludia odchadzaju, absentuju a prichadzaju som zabudla dat jedneho absentera odhlasit zo zdravotnej poistovne 😠 😠 😠 , dufam, ze to bude jediny preslap za tieto hekticke tyzdne 😬

• hej vsetkych clenou školy + rodičov a som na kandidatke trochu je to na hlavu ale nevadi

• Sis, mame na teba mysliet, ci nechces byt zvolena?

• to je asi otrava sediet v takej rade 😬

• musela som "zmiznúť"...riaditeľ ešte nieje tu,ale námestník si vymyslel nové tabuľky,takže som vám ani nestihla napísať že sa vrhám do tabuliek...hotové už sú,no zas námestník nemá čas...je tu chaos 😛 😦 a začína mi škvŕkať v bruchu 😬 🤔 😴

• netem ako vravy kubinko

• Ahojte babenky....dosla som vas pozdravit..ako sa mate????
    Nam zakazali chodit na net..ale ved uz som dlho nebola, tak snad ma nezabiju ked tu chvilku s vami podudnem dnes.. 😉 😬

Vidim, ze mate nejak perno...aj ja som dnes lietala ale teraz mam celkom volno...a tesim sa ze o 4 idem na spinning, tak sa vytesujem..aj ked viem ze zajtra budem mat svalovicu a chodit ako terminator, ale nevadi aj tak sa tesim... 😃

• ahooooj juli 😵 😵 😵

• jililinka

• to nam je navsteva
    cau Juli 😉

• ahoj juli 🙂

• a ja ze si uz napapana ekolu 😬

• ach jaj a jull je zas fuc

• nebola som na obede,qietocek... 😞 😐 lebo to je zákon schválnosti...akonáhle by som vytiahla nohy zo závodu,tak by došiel riaditeľ a mala by som prúserík...ibaže on stále nedošiel tak predpokladám že už dnes na to ŽP ani nepôjdem... 😦 😬 😴

• a ty si este nejedla ekolu ci co

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém