Život so sebou prináša zmeny a naša téma „Nuda v práci - ružový salaš“ bude čoskoro uzamknutá…
Na základe všesalašovej diskusie sme sa zhodli na názve novej témy „Word“.
a na vysvetlenie názvu
x-) poniektoré sa až tak v práci veľmi nenudíme ale kecať tu na fóre stíhame
x-) bezpečnostné dôvody - na lište je predsa len menej kričí Word ako Nuda v práci…
ale vcera bolo super, sice som o5 nadcasovala, sla som potom pozriet kamosku ma dve deticky lepsie povedane dvoch riadnych zbojnikov ;) ten starsi 2,5 ked ma zbadal zahlasil ideme sa hrat doniesol vlacki, zlozil kolajnice a jeho maminka sa mohla venovat tomu mladsiemu 1/2 roka ;)
ahojte
tak zase sme pokrocili mame uz aj kameramana a kolaciky ;-)
takze uz len oznamka a satocky a samozrejme aj draheho musime vyzbrojit oblekom :-) ;-)
ani som sa nestíhla rozlúčiť a už som letela s námestníkom na ŽP,teraz sme sa vrátili a bežkám na obedík...
qietocek,neboj,bude už iba lepšie a lepšie ;-) ;-) ;-)
mirkao,ste šikovní x-)
sis,my dojedáme ešte tie langoše,lebo včera mi bolo tak na grcku,že som nič nevarila :-N :-p 8-)
nie...ked zadavas nieco do google!njeka slovo,frazu....tak tu tam automaticky zostane...ze si to uz hladala..a ja by som to chcela zrusit,uz tam je toho vela...teda ak je to mozne
lúčim sa s vami dámy...zajtra asi pôjdem do Gelnice na služobku a v piatok do toho ZV...zas som tabuľkovala...ach jaaaaaj |-| 8-( ...majte sa krásne ;-) x-)