Život so sebou prináša zmeny a naša téma „Nuda v práci - ružový salaš“ bude čoskoro uzamknutá…
Na základe všesalašovej diskusie sme sa zhodli na názve novej témy „Word“.
a na vysvetlenie názvu
x-) poniektoré sa až tak v práci veľmi nenudíme ale kecať tu na fóre stíhame
x-) bezpečnostné dôvody - na lište je predsa len menej kričí Word ako Nuda v práci…
No veru, ktovie co je s Brčulou Sisou... ;-)
Kici dakujem za blahozelanie.... x-) x-) x-) x-)
Inak ja este nemam rada ako ma vsetci odfajčia, pretoze ja mam 2.5. narodky a 22.5. meniny, takze vzdy dostanem darcek ze 2v1 aj na narodky aj na meniny, no nie je to od veci?????
To ja mojmu dietatu neurobim aby malo takto po kope vsetko a potom cely rok nic....
Inak najvacsi odfajč je asi ked je Adam alebo Eva narodený 24.12... mam taku kamosku, ktora mava vsetko 3v1 :-D :-D :-D :-D :-D
mirka o sis neviem nič...nemá už dovču alebo čo? =-) :-N v piatok pracujem...nemám tej dovolenky veľa a zachvíľu budem brať 8 dní dovolenky, chcem si niečo nechať aj na leto a na Vianoce |-|
vidím,že dnes sa nejak niktorá z nás nejde potrhať od roboty...hehe 8-) :-p :-D
No ved dneska mame akoze piatok....teda ja a Mirka, ty Ekol nie a neviem ako Kici... :-D :-D :-D :-D :-D A komu sa chce v piatok pracovat?? Nikomu.. :-D :-D :-D :-D :-D
Inak zasa som dneska mantava...prave som si moje pekne cervene tričko orydala vanilkovym acidom - zasa mam deravú hubu.. ]-( tak som sa bola prat na vecku a teraz chodim vo svetri zapnuta po krk ako keby trešťalo vonku... :-D :-D :-D :-D :-D
juli, no to je ozaj nefér voči takýmto oslávencom...môj brat mal v piatok meniny a v nedeľu narodeniny a tiež mu to každý spojil do jedného :-S :-| keď sme boli menšie, tak sme to so sestrami oddeľovali a teraz v tom zhone a tým že sme rozlezení a nebývame spolu sme to už tiež začali spájať...hanbím sa za to... ;-( :-(
juli mne sa bezne stava,ze sa oleje kapucinom. musim si vzdy davat pozor aby som nechodila ako prasiatko. :-N manzel sa pravidelne okyda ked si vezme nieco nove do roboty. :-D
Juli, tiez planujem dat dietatku dost daleko od narodenin :-) Moj manzel ma sviatky v rozmedzi 4 dni. A sestra zaciatkom a koncom mesiaca.
Robota? Tak najhorsiu som uz vybavila a teraz len take zakladanie, co mi tu stalo.
Ja mám v mene jasno uz dobre dlho, tak dufam ze sa to nebude križovať s pôrodom... :-D :-D :-D :-D :-D
Ja mam - Laura a Adrián, ale v poslednej dobe sa moj manzelik vyjadruje ze by pristal aj na jeho meno, takze asi Laura a Ľuboško... x-) x-) x-) x-) x-) x-)
ja som mala vybraté 2 chlapčenské,no bratranec a sesternica ma predbehli...teraz pred mesiacom sa im narodili Dávidko a Sebastián... No s manželíkom sme vyhútali nové mená ;-)
mne sa pre dievcatko velmi paci: Lea, Viktoria, Michaela
pre chlapceka: Richard, Viliam, Matias a Mateus.
Musime trosku brat ohlad,ze sme v zahranici aby to velmi neskomolili ;-)
Tak skusim nejake napisat. Isteho casu som mala viac tipov, ale akosi sme sa o tom prestali bavit.
Dievcenske: najviac sa mi paci Lucia, dalsie by mohli byt Silvia, Kristina, Andrea (blizko Vianoc :-( ) alebo Adriana
Pri chlapcenskych som za take klasicke - slovenske: Michal, Martin, mozno Peter ...
sekla som sa,nie Ivkova sesternica má Adrianu, ale Ivkov bratranec si vzal Adrianu...som strašná popleta |-| :-N :-D
čo si mala dobrého na obed, mirka?
zachvíľku :-) robila som včera francúzske zemiaky,aj keď som myslela, že spadnem z nôh...mali sme včera v teréne "menšiu" turistiku :-p :-N ale musím trénovať na tú dovolenku...sa tam isto uchodíme 8-)