Život so sebou prináša zmeny a naša téma „Nuda v práci - ružový salaš“ bude čoskoro uzamknutá…
Na základe všesalašovej diskusie sme sa zhodli na názve novej témy „Word“.
a na vysvetlenie názvu
x-) poniektoré sa až tak v práci veľmi nenudíme ale kecať tu na fóre stíhame
x-) bezpečnostné dôvody - na lište je predsa len menej kričí Word ako Nuda v práci…
manzelovi sa tiez pacia tradicne mena ako Martina, Jana, Juraj a pod. Nastastie nas to teraz este nemusi trapit a viem,ze aj tak konecne rozhodnutie necha na mna. 8-)
Ináč dievčence, mám otázočku.... to, keď pridám "odpoveď" a potom ma úplne vyhodí z témy, ja na ňu musím znovu kliknúť a znovu sa nastaviť na poslednú stránku témy.... to sa nedá ináč riešiť, len takto zložito, že? :-|
Nie, Sis. S Orinkou sa nepoznam vobec.
Orinka, nemusis kliknut na nazov temy, ale na posledny prispevok na konci riadku, kde je zoznam tem. Dufam, ze som sa vyjadrila zrozumitelne. :-N
mirka_mt: ďakujem :-D
Ekolu: nooo závidím v dobrom samozrejme ;-) Lebo aj ja som východniarka... :-| žijúca na západe a straaaaaašne mi chýba východ :-(
sorry odlmcala som sa ale bol tu strasny chaos.....Uz dala kolegyna vypoved, tak som si aj poplakala za nou, bude mi tu chybat... :-( :-( :-( :-(
Jéj aha Sisi, ahojky.... :-) :-) :-) :-) :-) bola si sa školiť Brčulko? Och ty a tvoja nutella....uz aj mna si nakazila v sobotu som vyzierala polievkovou lyžicou... :-D :-D :-D :-D :-D
NO Sisi,neviem ci to je dobre ale ked to jem tak mi je supeeeeeeeeeer... :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Len konecne som si na spinningu vyformovala postavu a neviem co to spravi so mnou...za sobotu polka pohara padla a to mam taku velku 750g z Nemecka.... :-D :-D :-D :-D
ale Sisik o tom nepochybuj, jasne ze mi stacis... 8-) 8-) :-) Mne nas dialog v pohode vyhovuje, tak sa nemrač, lebo budes mat brcule aj na koži na čele nie len na hlave :-D :-D :-D :-D :-S