Word alebo veľa oslnivých radostných dám
sis, zas v Turč. Tepliciach
kici, mňaaaam jahodyhneď by som si dala
na obedík sme mali špagety...nestíhala som včera niečo vymýšľať,bola som po práci za ocom v nemocnici a nejak som sa tam zdržala,takže iba také jedlo na rýchlo som spravila
mirka, Ty si mala tiež riadnu pochúťku
idem stiahnuť fotky do počítača...asi mi to dlhšie potrvá vybrať pár z tých 1200...heh28. máj 2008- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
ale je to psycho s tým ošetrovaním
teda aspoň tu na východe...sme nevedeli či sa smiať či plakať nad tým čo sme videli...jeden pán bol po operácii a ležal na posteli,vôbec sa nemohol hýbať ale chcel ísť na vzduch,tak ho odtlačili na balkón...keď sme tam s mamou boli predvčerom,tak sestrička vyšla na balkón a tomu pánovi na posteli povedela nech už ide dnu na izbu lebo ho nechajú na balkóne celú noc
tak sme ho spoločne s mamou odtlačili na izbu...ale akože nechápem sestričku,že žiadna snaha pomôcť...absolútne nič...pán po operácii sa mal asi sám odtlačiť
alebo ak si niekto pýtal nejakú masť na nohu a pod. tak sa sestričky čudovali že akože si pacienti nedoniesli z domu...pacient čo leží s ocom na izbe je po havárii a nemôže hýbať rukou a má zranenú aj nohu,tak mu dali igelit nech si to obalí a ide sa osprchovať...tak chudák prišiel k ocovej posteli,aby mu oco nejak pomohol...a dalo by sa písať ešte kopec zážitkov čo sme tam videli...
29. máj 2008
co fajne ste mali na obed? nam dneska davali cerstve jahody ako dezert