Zmrzlina pre diabetikov. Kde ju kúpiť v Bratislave?

Profilova fotka
baby, neviete kde v Bratislave predávajú ia zmrzlinu??? diky
Odpovedať
tak toto by fakt zaujimalo aj mna...priatel je cukrovkar a zmrzlinu maval velmi rad :-(
Odpovedať
Profilova fotka
to fakt nikto nevidel dia zmrzlinu? kamoska by si rada dala, diabeticka... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
hmm, asi iba ak si spravi doma vlastnu. alebo ako maly "hriech" normalnu |-| mozno este tak v nejakych "zdravych" obchodoch nieco podobne...? alebo zistite, kde v bratislave robia vlastnu zmrzlinu, dohodnite sa a urobte im tam "dopyt" :-N (chodievajte tam casto a pytajte sa na dia zmrzlinu, pripadne poproste kamaratov, aby si tam tiez chodievali pytat dia zmrzlinu :-D ) osobne neviem, ale podla mna zmrzlina predavana na slovensku a v bratislave zvlast je skutocnej zmrzline podobna asi ako tekvicovy kompot ananasovemu :-p odkedy nefunguje cukraren na sturovej, odporucam ist na dobru zmrzlinu do hainburgu... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kocky pockajte 5-6rockov a slubujem vam, ze tu bude tolko diabetickych cukroviniek ako nikdy!!!!! Mam na toto neskutocne nervy. Ked sa idem v TN opytat, ci nemaju DIA zakusky, tak na man pozeraju ako na zjavenie. Jedine v KE v AIDA cukrarni sa da kupit asi 1-2druhy dia zakuskov(aj to musite mat stastie). snehulienka, anaxamon: Moje, neviem, ktoreho typu maju vasi cukrovku, ci si pichaju inzulin, alebo nie. Ale diabetik sme zjest vsetko. Aj cokoladu, len si to musi vediet rozratat. Napr na den mozte zjest 21 SJ (stravnych jednotiek - mnozstvo sacharidov v jedle/toto cislo sa pocit od vysky a vahy). Napriklad taka ALGIDA - Chut jedla (3% tuku) ma 21sacharidov/cize to su 2stravne jednotky. Diabetologicky lekary su proti umelym sladidlam. Radsej si dat cukor normalny, ale zaratat si to do poctu SJ.
Odpovedať
janina1, a keby boli tie DIA cukrovinky este v dostupnych cenach, to by bolo uplne super ;-)
Odpovedať
Ahoj Dia zmrzlinu predavaju v Petrzalke na Jungmannovej v jednej cukrarni. Maju dva druhy a su fajn. Niesom sice diabetik ale kedze mi zobrali cukor lebo zdravotne problemy stravujem sa ako diabetik. A zmrzlinu by som jedla aj na obed.
Odpovedať
ahoj snehulienka, mam tehotensku cukrovku - uprimne, kolace a zakusky si robim sama podla dia kucharky... so zmrzlinou by som to riesila podobne ;-)
Odpovedať
:-) Ja viem kto vyrába aj dia zmrzlinu, a onedlho sa objaví v predajniach zdravej výživy.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
v Kauflande maju - vanilkovojahodovu nanukovu tortu
Odpovedať
Profilova fotka
V cukarni Tima v bratislavskej Dubravke som videla pred par dnami zmrzliny s umelymi sladidlami
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
v predajniach Norbi update maju asi 5 druhov :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?