Zobrať naspäť tie šaty?

Ahojte, mám taký problém. Slečna si bola u mňa doma vyskúšať svadobné šaty a aj napriek tomu že jej boli malé, vzala si ich, že si ich dá upraviť. Po dvoch dňoch mi volala, že by ich chcela vrátiť lebo ich úprava by bola náročná? Vzali by ste ich naspäť?
Odpovedať
Profilova fotka
No tak ak si ich vyskusala, tak nemas najmensi dovod ich vziat naspat. Aspon ja by som ich teda s istotou nezobrala naspat. to ako vyskusa si a aj ked vie, ze jej nepadnu, tak si ich vezme. Musela prist na to, ze sa nebudu dat na tolko upravit. No to je podla mna uz len jej problem.
Odpovedať
A kde presne sú jej malé? Resp. čoho sa týka tá náročná úprava? Možno jej stačí len poradiť a šaty nebude musieť vraciať. Ale nebrala by som ich späť. Rozhodla sa, kúpila ich, aj keď vedela, že je tam nejaký problém. Ale konečné slovo máš ty.
Odpovedať
Vzadu jej chýba 10 cm aby zapla zips.
Odpovedať
Profilova fotka
Skusala si ich a napriek tomu, ze vedela, ze su jej male si ich zobrala. Tym stratila narok na nejaku reklamaciu. Je to krute ale jednoducho bud ich mala nechat opravit tebe alebo si ich nezobrat. Ale pokial nevie iba vzadu zapnut zipsa tak sa nedaju prerobit napriklad na snurovacie? To nemusi byt take narocne a an drahe. Normalne jej povedz, ze ich zoberies nazad iba v tom pripade ak jej ich mozes ty upravit a ona ti za to este prihodi nejake peniazky.
Odpovedať
oni majú zips a aj šnurovanie. Takže pokiaľ by sa odstránil zips tak by nemal byť problém, no nie?
Odpovedať
veď to nie je také pracné :) šikovná krajčírka si s tým hravo poradí a nemalo by ju to finančne nejako veľmi zaťažiť. Mám podobnú skúsenosť so spoločenskými a platila som do 10€ :) Odstrániť zips, odstrihnúť látku možno až ku viazačke, našiť vsadku a namiesto tenkej hrubšiu viazačku a je to :)
Odpovedať
Je to o ľuďoch... dá sa vyjsť v ústrety, ale nemusí. Ja som si tiež včera skúšala topánky a hoci ma trochu tlačili, tak som ich vzala, riziko beriem na seba... nakoniec sa ukázalo, že tlačili, lebo som mala z toho tepla opuchnuté nohy. Babe, čo som posielala svadobné topánky, som navrhla, že keď budú tlačiť, nech ich pošle späť. Ale svadobné šaty sa aj mne teraz ťažko predávajú :D to chápem, že to nechceš späť.
Odpovedať
Profilova fotka
Takto ti poviem, dievcina ti asi za tie saty nezaplatila malo takze by som ich zobrala ale s tym, ze jej to opravis na tu snurovacku a nech si ich necha. Zase je pravda, ze pokial jej boli male tak ti ich bud mala nechat prerobit hned alebo si ich nebrat ale zobrat si ich s tym, ze je vsetko ok od nej nebolo velmi mudre. Zalezi to len na tebe ci ich zoberies nazad. Nie je to tvoja povinnost ale podla mna ked ich vezmes tak ti spravi velmi dobru reklamu :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?