Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?
- Sponzor fóra
Jej, ahojte. Vidite, to ja mam uz "odmala" vymyslene, dcera po mne, syn po otcovi, plus dve rezervne, ked budu tri deticky
preco sa vam nezda davat deti po rodicoch? ja aj brat sme po rodicoch a je to mile. Podpisujeme sa BaMaBaM
a vsetci v rodine nam hovoria mala Bea a maly Majo
ale keby som sa volala po mame napr Evelyna alebo Klementina (bez urazky) tak by som urcite zmenila nazor
31. mar 2008charlize: mě se to nelíbí z toho důvodu, že se mi nelíbí když se říká malý Honza, velký Honza, mladá Jana, stará Jana
a tak si myslim, že každý v rodině je originál a tak by měl mít i svoje jméno, který nikdo blízký nemá. Ale chápu, že každý to nevidí stejně jako já, pro někoho je moc důležité, aby se jeho dítě jmenovalo po něm.
31. mar 2008- Sponzor fóra
Tak to nehrozí, že by se kluk jmenoval po mém bývalém, to jmono se mi nelíbilo (taky byl třetí v řadě). Po manželových bývalkách se radši neptám, to by nám vypadlo hodně jmen. Naštěstí má na ně celkem dobré vzpomínky.
emmili: Anežku budeme mít doufám jednou my. je to krásné něžné jméno a není pravda, že by evokovalo starou bábu, aspoň mě ne. Anežka svatá byla na svou dobu skvělá emancipovaná ženská.31. mar 2008andelka: To nepochybně, psala jsem jen první dojem, který ve mně ta jména vyvolávají... Druhý dojem už je o něčem jiném. A také ten dojem asociují jen mně. Anežka se teď docela hodně rozmáhá. I ta zmiňovaná Amálka... Za rok už bude v kurzu něco jiného, ale nám se bohužel ten Zdenda nezmění
.
31. mar 2008nunacek: Mně ne že by se vyloženě nelíbilo, jsem i na tu kombinaci s příjmením zvyhlá, ale jak už jsem psala, přítel si tohle vymluvit nenechá a rozcházet se s ním kvůli tomu nebudu...
Hlavně já ani nemám mezi chlapeckými jmény favorita a už kdysi jsem si řekla, že svobodnou volbu pro chlapečka nechám manželovi a holčičku vyberu já.
31. mar 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
daniel i daniela se mi libi... ale uvidime no. Uz to bylo daavno