Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?
Čo sa týka Kasandry - znie mi to ako jedna postavička z rozprávky, keby som chcela aby ju volala Snadra, tak to dám radšej Alexandru, tú by mohli volať Aj Sandra, ale aj Alex. A Romeo..bez urážky, trocha smiešne meno
Macabi - Lilly Čierna sa mi vobec nehodí, ale Miriam Čierna znie krajšie1. jún 2008Macabi: Máte kratší příjmení, tak bych doporučovala bych nějaké delší jméno.
Návrhy: Adelaida Čierná, Alexandra, Alžbeta, Anabella, Anastazia, Angelika, Antonia, Apolonia, Arabella, Aurelia, Beatrice, Barbora, Belinda, Berenika, Bibiana, Celestina, Cecilia, Daniella, Désirée, Drahomíra, Dominika, Dorotea, Doubravka, Františka, Gabriella, Gvendolin, Henrietta, Jolanta, Julianna, Josefina, Justina, Karolina, Katarína, Klarissa, Klementina, Konstancie, Kordelia, Kornelia, Kristianna, Leontina, Lidmila, Loretta, Magdalena, Madalena, Mahulena, Mahuliena, Marianna, Markéta, Matilda, Melanie, Melinda, Melissa, Michaela, Penelope, Samantha, Sidonia, Slavena, Svetlana, Štěpánka, Stefania, Valentina, Vendula, Zdislava, Zlatica
usmejsa: Kassandra je úžasné jméno1. jún 2008- Sponzor fóra
jachin:
deti v skole sa mu smeju? nevidim na to mene nic smiesne (mozno sa smeju cisto na priezvisku)- a zda sa mi neuveritelne aby sa troj-stvorrocne deti smiali na nevhodnej kombinacii mena a priezviska, myslim, ze v tom veku maju ine starosti - alebo to maju od rodicov...BTW, decka sa vysmievali navzajom kvoli menam a priezviskam aj v casoch, ked sme ich vsetci mali z kalenarov
a ze sa smeju dospeli, hmm, je to smutne, a je to hanba pre vysmievajucich sa a nie pre vysmievanych
ked sa rodicom meno paci, preco nie. Priezvisko si nevyberas, a mozno aj preto je stale viac ludi v CR aj SR, ktori davaju detom nezvycajne mena, a urcite o takych 20-30 rokov sa nad tym nikto nepozastavi, a ti, ktori nie su uplne uzkoprsi sa nad tym nepozastavia ani teraz.
Meno lily sice nie je moje oblubene, ale Lily Cierna, Lily Black, Lily Negro mi pridu v podstate rovnake.
Dufam, ze som nikoho neurazila, len rychly postreh...
Macabi: baby maju pravdu, dlhsie meno by sa k vasmu kratkemu priezvisku hodilo viac1. jún 2008...ja neviem, a ked sa narodi dievcatko, a ma nezvycajne priezvisko, ku ktoremu dostane hodiace sa, krasne ale uplne nezvycajne, neslovenske meno, a o 20 rokov sa vyda a dostane priezvisko Bacova? Viem, ze je moznost priezvisko si nechat, ale mozno chce mat manzelove, tiez sa jej zacnu ludia smiat?- ale to uz je do inej temy
inac, v nasom malom mestecku je vela takych deti so 'smiesnym' menopriezviskom, myslim ze aj nikolas by sa tam nasiel, a kevin a neviemktoeste, a ludia si zvykliv skolke sa tiez nic neriesi...iba ak kto ma 'modernejsie meno' hihi
1. jún 2008paci sa mi aj Lilien a volat ju Lilly. a moje naj je Sarah, v tomto sa zhodneme s priatelom. Aj Rachel a Rebecca sa mi hrozne pacia ale tie bohuzial nemozme lebo v priezvisku mame vela R. Ramirez-Rossi. tak meno by nemalo zacinat na R
malo chlapcenskych mien je na vyber. Paci sa mi Timotej a Jakub ale neviem ci to neznie hlupo Jakub Ramirez-Rossi
ps.
mam dve kamosky ktore rodili v maji.oboje chlapcekov maju a obe dali Tomaska. moc mi to nesedi ale je to dost moderne podla toho1. jún 2008hej saru by somani nedavala za tu ra-ra, mne sa rebeka rachel tiez velmi pacia ale uz sestry maju dceryrebeku a druha rachel hehe
a podla mna sa 3-4 rocne deti an dkombinacioumeno priezvisko nezamyslaju akurat sa hovorit naucli, to by do nich rodicia museli o tom...jake ma hrozne meno ich spoluziak1. jún 2008leishmania no on ma dva mena. Jose Daniel a potom este dva priezviska. a take meno moc nechcem davat. Daniel je pekne ale nechcem po rodicovi meno
a sesternica je Rachel. ale keby ze mam dievca tak bude rachel. ved sa s nou castokrat nestretavam. a po anglicky sa mi paci ako to vyslovuju . tak budem ak bude dievcatko alebo Sarinka. pre toho chlapca je tazke.1. jún 2008- Sponzor fóra
Ahoj holky.. Taky se pridam.. Svym jeste nenarozenym detem jsme s pritelem vybrali tato jmena: pro holky Jasmina Mia a Sofie Ella, pro kluky Tadeas Jachym a Nicolas Matej.. Samozrejme jim budeme rikat jen jednim jmenem, ale libi se nam dvojjmena.. Budou to vlastne Jasminka, Ellinka, Tadeasek a Matysek... Libi????
2. jún 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ahojte kočky, stále si lámeme hlavu s krstným menom pre dievčatko. Naše priezviská sú Čierny a Čierna. Chlapca máme vyriešeného, bude Adamko.
Ale dievčenské meno nie a nie nájsť. Mne sa páči Lilly a manžel by chcel Miriam a poprípade Marcelu po mne. Ale ja by som radšej niečo iné. Neporadíte? Ďakujem.