Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?
- Sponzor fóra
My máme v rodině malého Josífka a je to pěkné. Jeho sestřička je Marie.
Já bych Rebeku nedala, u nás je to synonymem pro pitomou ženskou, na slovensku asi ne. Boris mi zas evokuje našeho velkého bratra z minulosti, takže taky nic moc. Ale nakonec stejně dá každý co chce. Mojí švagrové se moje jméno pro holčičku taky nelíbí, ale má smůlu.7. aug 2008Každému evokuje každé jméno něco jiného, hlavně že se bude líbit vám a shodnete se na něm. U nás je zatím boj, ale máme ještě spoustu času a snad nebudeme mít moc dětí.
A vážně se to u vás neříká? Prostě když chceš o nějaké ženské říct, že je to trochu slabší kráva, tak ji nazveš rebekou. Zajímavé, no jo, přece jen Česko a Slovensko se liší, už nejsme bratia.7. aug 2008- Sponzor fóra
Veronika je krasne meno, ale ked ti niekto povie Verona, tak to je take hrube, aj ked som sa casto s tym nestretavala, vzdy mi to vadilo .... myslim, ze skoro kazde meno sa da prirovnat k neprijemnym osobam, lebo ked sa tak zamyslim nad tym, tak jedno meno mi velmi vadi, lebo jedna jeho nositelka je velmi neprijemna osoba /ale nebudem ho zverejnovat, aby som sa neprezradila
/
7. aug 2008
tak aj po manželovom otcovi (teda aj po mojom) by to musel byť zasa len ten Jozef