Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
ja uz som hovorila, mne sa paci Jasmina, mozno aj s tym priezviskom by to nebolo zle, mlady panko vymysla, ze moc arabske
Mne sa este pacia tieto, ale muzovi ne, v zatvorkach preco: Lara (ze to nee lebo Lara Croft), Zara (ze to neee lebo obchod), Lolita (ze to nee, lebo budu hovorit, ze je ku.va uz odmalicka)....
Takz potom skor take normalnejsie ako Laura alebo Sofia (nie Sophia), muzske teoretis David, Oliver, paci sa mi aj Jakub, ale dala ho sesterka (nevediac toto samozrejme) a Ivovi Patrik, to mne moc neee30. aug 2008@witchka
@luko
Lucka, mena mas krasne vybrate- mne osobne najviac reze Zara a z chlapcenskych Oliver, ale ja som tiez uz spominala ze Jakub je krasne
a ty si mozes vyberat tradicne, netradicne, ake len chces
Schultz je super priezvisko, tam nemas problem, ci to nebude zniet ako u ro..... komunity- skratka je to tak
my to musime viac zvazovat
a nie, tvoje priezvisko sa mi paci ako nikoho!!!! dva prsticky do nebicka neoklamem..............31. aug 2008@luko
ty mas pekne alternativy
k tej naklonnosti k ruskym menam
no mne sa paci Jelena, alebo Jela
a Ella je fakt krasne, aj nam sa paci
ale ako meno, nie ako oslovenie nasho buduceho potomka........................31. aug 2008
Luko..ta čo už
ale niektoré mená sú mi jednoducho proti srsti a k niektorým sa mi spája osobná negatívna skúsenosť..