Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?
- Sponzor fóra
Som, ale nejak ma to viac ubija zapajat sa do tem snaziliek a buducich snaziliek...
neviem nevidim v tom zmysel. Aj ja ma plno zdravotnych problemov a viac mi to ublizuje. Preto z mojho pohladu mi pripada lepsie aktive prispievat na konika, az ked sa budem moct podelit s radostnymi novinkami ako babatko rastie, ako nariekat, ze zas sa nieco po....lo
12. sep 2008Hlavně by fakt asi mělo sedět jméno ke přijmení, třeba u nás ve městě mají jedni Mikuláše, to je docela hezké a zajímavé jméno pro kluka, ale je to Mikuláš Špička, zkuste si to říct několikrát rychleji za sebou
Chudák kluk, už vidím, jak se mu na základce smějou... Nebo jedna moje spolužačka ze základy má Nancy, bylo by to fajn, kdyby nebyla Novotná....
Myslím, že k českému příjmení by mělo být české jméno, k cizímu může být cizí, hlavně ať se to k sobě hodí12. sep 2008- Sponzor fóra
U nas v rodine sa nenajdu dve osoby s rovnakym menom...
U nas ma kazdy osobite meno..Co je dobre, nemam rada ak rodicia davaju mena svojim detom po sebe..napr. moja kamaratka , este zo zakladnej sa volala Katka, jej mamka tiez a brat aj otec bol Peter..no hruza..uplny chaos
Ved je tolko krasnych mien na vyber.12. sep 2008ja už nad tými menami rozmýšľam dosť dlho, lebo odkedy sme s mojim mužom spolu, už asi od 2 mesiaca chodenia rozprávame o manželstve
aspoň on
a o deťoch
takže sme mali 4 roky a pár mesiacov doteraz aby sme si vedeli vybrať
kozarka no vidíš a ten môj nechce aby mal malý meno po ňomale ani ja by som nechcela mať dcéru Juditu
12. sep 2008
na numerológiu ja veľmi nedám, ale napríklad charakteristika znamenia na mňa úplne sedí