Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?
- Sponzor fóra
m311293, tu metakavu som myslela v negativnom zmysle - ze take meno nieeeeeee
a snivat mozem, nie? uz od detstva... a teraz mi to pomoze, ked sa budeme snazit, ze vlastne O KOHO sa snazime... ))) co sa tyka netradicnosti, tak ja za to nemozem, ale k mojmu priezvisku sa bohuzial anicka, zuzicka ani matko ci palko nehodi... takze to bude musiet byt nieco viac europskeho15. sep 2008- Sponzor fóra
juuuuuuuuuuuuj ja ludky nemozem. jedna zo zakladky bola taka chorlava, chuda, mastne vlasy... take prestrasene skarede kaciatko, ble.
a druha je poriadna pinda, vesala (fyzicky!) sa po mojom muzovi v mojej pritomnosti, masirovala ho, usmievala sa a zmurkala, ako keby som tam nebola, - potom ked sme sedeli v podniku na gauci, takmer ma vytlacila, prehadzovala si vlasy, sedela rozkrocena jak prostitutkaa tym mi dala najavo, ze som pre nu h...o
bola som vystrasena, fakt. vytkla som mojmu muzovi, ze si ma nezastal, ale tak uz teraz sa nebojim stretka s nou... vratim jej vsetko pekne aj s urokmi...
16. sep 2008pre mna zatial najzvlastnejsie mena ake som pocula: René Balogová...a Perpetua, priezvisko neviem..iba som pocula ako oslovuju to dievcatko..
A o René, som si doteraz myslela ze je to muzske meno, oznam dvoch co sa volaju René, ale dievca? no neviem..ale koniec koncov jej aj to sedi, je to take male chlapcisko...16. sep 2008
jj, to jsem vymyslela sama