Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?

9. jún 201511692
  • to vůbec nevím,dali to jedni známí,je jí už 16let,tak tehdy to teprve bylo netradiční,připadá mi to indiánské🙂

• tak známa dala synovi René..u nás používané ako mužské meno..ženské to by ma ani nenapadlo 😛

• Tanita? Neobvyklé...

macabi: My máme zatim vybráno Samuel a Elena. Pak se nám líbí Lara, Dominika, Dominik. Mě se moc líbí ještě Adam a Amélie. Mému manželovi se ještě líbí Sellene, Erika, Erik, Patrik.

• Sponzor fóra
  • no aj mne to pripadá indiánske... 🙂

• Já mám žáčka, který se jmenuje René 😉

• nanucek.sellena je hezké🙂

• nebyla sellena J.LO. v nějakém filmu?

• Jinak se mi třeba moc líbí jméno Alice, fakt pěkné, ale jelikož je to jedna z manželových bývalek, tak toto jméno své dceři nikdy nedám.

• 😃 tak to se nedivím

• Alice mi ale sedí už na dospělou ženu,na dítě moc ne

• nunacek, ja som mala pôvodne vybraného Adama...potom to bol Matúš a keď som čítala rozhovor s Ivanou Chýlkovou a povedala som meno Jáchym pred mojím mužíkom, tak už chcel len to. Veľmi túžil po tom, aby náš syn mal netradičné a "silné" meno...či je silné to neviem, ale netradičné určite... 🙂

Amélia sa mi páči tiež...

• jo tak netradiční to bude🙂a hlavně ,že se líbí vám!to je nejdůležitější!!!!

• denisska: Sellene byla v Underworldu 😉 Když ho manžel viděl poprvé, tak od té doby se mu to jméno moc líbí. Mě se taky líbí. Ale mě se ho nechce moc dávat z toho důvodu, že tady v ČR nebude hodně lidí vědět, jak se to jméno vyslovuje, myslim, že málokdo by jí říkal správně "Selín", myslim, že by ji spíš říkali "Seleno" 😐 Ale třeba "Sel", "Seli" by bylo pěkné, kdyby jí říkali.

• to asi jo,ale mi se vlatně líbí víc to počeštěné seleno🙂

• macabi: Jáchym je určitě spíše netradiční jméno. A pokud se vám oběma líbí, tak není co řešit 😉

• Sponzor fóra
  • selína, nie ten prvok selén!!? 😉

• No prvek selen je asi trochu z jiného soudku 😃

• denisska: Ono to Seleno by taky nebylo až ta špatný, ale Selín je o něco hezčí. Už jsem předtím přemýšlela, jestli to manžílkovi nedat jako překvápko, říct, že bude Elena, ale nakonec dát tu jeho Sellene 😃

• to by bylo hezké🙂)

• denisska: Jo jo asi by to bylo hezké 🙂

• nunacek...ale "bude bohem vyvýšen", tiež nie je najslabšie...nie? 🙂

• Selena bola grécka bohyňa mesiaca. je to krásne meno. viac sa mi páči Selena ako výslovnosť Selín.

• macabi: Já nejsem věřící a tudíž význam "bohem vyvýšen" podle mě sílu jména nevyjadřuje. Myslim, že jakékoli jméno jako takové sílu samo o sobě nemá, je nutný, aby ta osoba, která to jméno nosí, byla silná 😉

• Holky normálně já snad díky vám za chvíli sama sebe přesvědčim, že Sellene je hezčí než Elena 😃

• nunacek, to máš pravdu, ale napr. mená Alzbeta, Alexander, Viliam...niečo to do seba má...ale samozrejme, ak týmto veciam neveríš, je zbytočné o tom hovoriť... 😉

• macabi: Alžběta byla moje prababička a jmenuje se tak moje sestřenice 🙂 Alex je pěkné jméno a Viliam se líbí manželovi 🙂
    Ale je pravda, že prostě některé jméno zní jakoby "silnějc" než jiná, třeba jméno Alžběta se mi zdá mnohem silnější než třeba Marie nebo Lucie...

• Alžbeta, Alexander, Viliam ... to sú kráľovsné mená. tie majú silu sami o sebe

nun - mne osobne sa Sellene páči viac ako Elena 🙂

• No vidíš, ako sme sa pekne dohodli.... 😉 😃

• tripp: Manžel chtěl od mala mít dceru Eriku, pak se Erice vyrovnala Sellene a pak se k nim přidala Elena, takže on tyto tři jména staví do jedné roviny, takže je mu jedno, které bude naše dcera mít, ale mám takovej vnitřní pocit, že by byl za tu Sellenu fakt rád. O Erice ví, že tu nedovolím nikdy.

• nun - ak mu je to jedno, ktoré z tých troch, tak potom vyber ty, ktoré je tebe najmilšie. Sellene znie dobre a nevšedne, Elena je pekné meno, ale bežné

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém