Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?
- Sponzor fóra
A moja kamaratka Talianka ma dceru Nikolu..a vola ju aj Nikol, Nikola..ako pride...
Je vela mien, ktore maju aj muzsky aj zensky tvar..ja som Gabriela, aj v taliansku maju Gabriellu, aj v spanielsku..a tak...ale ved to je jedno..ked mozu dat dietatu meno Vinetou, , a ine bludne mena ..tak Nikola sa este da zvladnut, no nie?17. sep 2008m.veronika: Alice je pěkné jméno
Hodí se jak do ČR, tal do ciziny.
m311293: Máš pravdu, Nikola je můžské jméno a Nikol je ženské, ovšem spoustu lidí v tom chybuje a na matrikách na to nic nenamítají, neřeší to a lidi dávají mužské jméno dívceZnám spoustu holek, které se jmenují Nikola. Ale to je špatně
Správně by měly holky být Nikol
17. sep 2008- Sponzor fóra
nunacek:
nie je to spatne, len kazda krajina to ma inak
wikipedia:
Nikola is a given name, derived from Greek Nikolaos ... In the Czech Republic it is used both as a male and female name, in Poland and Slovakia it is only a female name.
(v CR je to muzske aj zenske meno, na SVK a v Polsku je to vylucne zenske meno)17. sep 2008Ahoj holky, my ještě nečekáme, a asi ještě dlouho nebudem, protože mám před sebou jetě miniálně 1 rok školy. Ale líbí se mi pro holku Klárka, ale nevím, ve školce jsem chodila taky s jednou Klárkou a neuměla jsem to říct. Říkala jsem jí Krála. Tak nevim, nevim....
A pro kluka třeba Jakub, ještě nevím.
Ale myslím, že do doby naž nastane ta rozhodná chvíle ještě milionkrát změním názor17. sep 2008
My si z toho děláme srandu a říkáme jim Serena (tak jak se to píše, ne jak se to v angl.vyslovuje) a Venuše.