Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
safovaverca and nunacek: proč holky ne Tereza??? a Linda pinda...to je tak ze všema jménama..taky jsem Bára a brácha na mě vždycky když jsmy byli malí tak Báro- krávo
Linda je moc pěknéééé zatím vede a Tereza se líbí mému příteli...jednu dobu u mě vedla i Viktorie,ale prej Viktorka ze splavu ...neprošla
a Emma a Linda vedou nejvíc a Tadeáš a Kryštof téééž
10. okt 2008babs: tak Emmajekrásný, ale to už teď je boom!! Linda je jdna známá, je to hrozná holka
a Terezu jsem měla spolužačku a byla to hroná kráva! tak možná proto se mi nelíbí:o)))
Ale Tadeíš a Kryštof....áááááááách!!:o)))) ale to mi neprojde! Kluk musí být po tátovi Jiříček a holčičku by chtěl Verunku.....taky se mi líbí, ale vede asi ta Annabelka:o)10. okt 2008To je nejhorší, že si spojujeme jména s nějakou osobou, jako by za to to jméno mohlo, že je jeho nositel vůl. My máme kluka Michala a taky to byl boj, protože manžel chtěl Honzíka po dědovi a mě se to dědění jmen strašně příčí. Holčičku jsem chtěla Patricii, ale je to takové dost neforemné jméno, tak až to bude aktuální nevím, jak si to obhájím. Asi budu muset ustoupit, když mám toho Míšu. No a pak přichází v úvahu Karolína, na té jsme se shodli, ale řekla bych, že jich začíná být dost. No uvidíme, na výběr je toho ažaž
10. okt 2008zaj: no to je přesně ono, nositel jména je vůl a pak se nám nelíbí a dětem ho nedáme, přitom to jméno za to nemůže
Jinak mně se taky nelíbí dědění jmen, nechtěla sem aby se malej menoval po příteli, nakonec sem řekla dobře, ale příjmení bude mít po mě - s tim kupodivu souhlasil. No a když se vezmem, tak stejně bude celej po něm, takže mám smůluTak mám aspon slíbeno, že až budem mít druhý dítě, že jméno vyberu já, takže já bych moc ráda holčičku a chtěla bych, aby se jmenovala Viktorie, jestli to nakonec projde, netušim
10. okt 2008PRO INSPIRACI:
Pro děvčátka: Aisha, Aishwarya, Lalita, Layla, Leila, Devana, Morana, Morena, Marta, Dita, Dagmar, Lada, Melanie, Henrietta, Blanca, Bianca, Marina, Adina, Noemi, Vilma, Zita, Milena, Regina, Beatrice, Timea, Ida, Ingrid, Yasmin, Marisa, Yvonna, Madlen, Margit, Melinda, Drahomíra, Liana, Malvina, Maira, Eliana, Denisa, Julianna, Jana, Simona, Vendula, Agneieszka, Danica, Andrea, Monika, Petra, Lenka, Martina, Sabina, Adriana, Camilla, Dominika, Magda, Alžbeta, Pavlina, Amalia, Alena, Bára, Agáta, Stefanie, Johanna, Teresia, Rosalie, Valentina, Alexia, Klaudia, Leona, Elen, Beáta, Radana, Radka, Jolana, Jeanette, Yvetta, Silvia, Iva, Sonia, Vanda, Karin, Lidmila, Justina, Marianna, Romana, Jitka, Dorota, Antonia, Viera, Erika, Lilian, Stella, Zdenka, Renata, Darina, Dana, Leah, Karla, Anastasia, Viola, Miriam, Hedvika, Marika, Ilona, Tatiana, Tamara11. okt 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
tak som si pozrela na nastenke vo firme, kde mame foto novorodencov (deti kolegyn a kolegov), ze co za mena u nas "letia"....
chlapcenske: Alexander, Timur, Lukas, Adam, Denis, Samuel, Michal, Pavol, Juraj
dievcenske: Adela, Lea, Veronika, Natalia