Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?

9. jún 201511692
  • Lalita 🙂 to je ako moj nick, ale ten sa inak pise

• verco: Jiříček je krásné jméno a upřímně už si nedovedu představit, že by se náš malej Jiřík jmenoval jinak 🙂

• sasha - mne Štefánia

• Sponzor fóra
  • Štefánia sa mi páči 😉

• Štefánia je desivé...

• Čo hovoríte na meno Della?

• Talia:

nezvycajne, mozno trohu tvrde; Delia (diiiilia) sa mi paci viac, ale vec vkusu 😉

• trochu 😃

• Talia sa mi paci viac 😉 alebo Thalia 😃

• Top 10 Italie:

holky:
    Giulia (4,5%), Martina (3,1%), Chiara (2,8%), Sara (2,7%), Alessia (2,4%), Francesca (2,1%), Sofia (2%), Giorgia (1,9%), Elisa (1,7%), Alice (1,7%).

kluci:
    Francesco (3,6%), Alessandro (3,3%), Andrea (3,2%), Matteo (3%), Lorenzo (2,8%), Luca (2,5%), Mattia (2,2%), Simone (2,1%), Davide (2,1%), Marco (2%).

• Sára sa mi voľakedy strašne páčilo

• Alessia je krasne;

Co hovorite na meno Celia (citaj siilia) a Minette (minet) ?

• yizheng A jak vyslovuji v Italii Alice, normalne Elis?

• yizheng: Giulia, Alessia, Sofia
     Francesco, Alessandro, Matteo (to je nááááááááááádherné jméno!!), Mattia,

• Alice se v Italii vyslovuje jako u nas jenom misto c cti c s hackem 😃 . mam klavesnici ktera nema ceskou interpunkci a tak nevim, jak napsat c s hackem 😬 . me osobne se Alice nelibi

• Sponzor fóra
  • Alice semi taky nelíbí, lae když si představí Itálli- to jméno. tak se mi to líbí..kor když je to Aliče:o)) a to jejich zvýraznění A!

• petika: hehe, ja chcem Sofiu a manžel Patrika, tak to si môžme ruky podať 😃 mne sa patrik nejak moc nepáči, povedala som, že budem tolerovať keď bude končiť Patrick 😛 😃 😛

• Mne sa páči Natália a Michal 😎

• Aj mne sa páči Patrik, ale v kombinácii s naším priezviskom by to bolo trocha obtiažnejšie vyslovovať 🙂

• Líbí se mi z těch italských jmen Chiara, Giulia, Francesca, Alessia, Matteo, Luca.

Btw Štefánia je hrozné 😦 , mnohem lepší je Stefanie ("stefaný"😉 anebo česká Štěpánka 😉

• Alessia , Matteo, Simone, Marco 😉

Sara, Alice, Sofia, Georgia/Giorgia su uz skoro vsade 😐

• Me se Alice libi, je v hodne zemich (ted vim, ze i v Italii) dokonce i ve Francii, kde se hodne jmen pise uplne jinak a svou jednoduchosti se hodi k nasemu prijmeni, ktere je pro cizince dosti slozite - mam sbirku asi 15ti variant 😃

Hodne se mi libila Ema, ale za 10 -15 let budou v kazde tride minimalne 4 😞

• ema je natom takako adam a jakub...velmi frekventovane mena dnes

• Skoda, Adam se mi taky libi 😞
    Ale dite ma asi narok na mene frekventovane jmeno.

• moja rec 😉

• ja ucim a mam v triede dvoch adamov a v akzdej je espn jeden a takisto mooooc samuelov

• Miminka z Mladoboleslavska narozená od 3.10. do 9.10.08:
    Kateřina Chudějová (bratr Petr)
    Sofie Klabanová (bratr Patrik)
    Jakub Ledvinka
    Michal Sluka (bratr Matěj)
    Nicolas Vyhňák
    Eliška Havlinová (sourozenci Gabriela a Ondřej)
    Vít Řehák (sourozenci Eliška a František)
    Veronika a Kateřina Ratimcovy (sestra Michaela)
    Jan Bürger (bratři Jiří a Roman)

• witchka: no, tak sa tešme =) mne meno Patrik nejak moc nejde, keby bol Patrick, to ma nenapadlo, ale je to pekné =) ale však ja som si vybrala pre babu, on pre chlopa, tak nech sa páči....ja som chcela Adriana, alebo Kristiána =) ale aj Patrik môže byť 😃

• Nikola / Nikolas / Mikuláš / Mikoláš

Které je lepší?

• Nikola..to u väčšiny evokuje ženské meno..takže ako mužské sa mi zdá od veci.
     mne sa najviac z nich páči Mikuláš .

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém