Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?
The girl's name Mia \mia\ is pronounced MEE-ah. It is of Israeli, Latin and Scandinavian origin. In Israeli, feminine short form of Michal. In Latin and Scandinavian, a short form of Maria. See also Miya. Made famous by actress Mia Farrow. Soccer player Mia Hamm, model Mia Tyler.
podla mna sa to rozsirilo z filmu dennik princenzej))
a co sa ti na tom mene tak nepaci?9. nov 2008- Sponzor fóra
katkaabedi211 v manzelovej rodine sa uz starocia dedia mena v kazdej druhej generacii takze 2 mena sa v podstate opakuju furt prvorodenemu synovi, MM je prvorodeny a syn ma dostat meno po svokrovi, nastastie sa mi to meno paci, a mne sa vela chlapcenskych nepaci, nase dieta teda zdedi Simon
9. nov 2008no me to proste nesedi k ceskym holcickam
navic nemam rada jmena, ktera se nedaji moc obmenovat a zdrobnovat...
katkaabedo211: v Italii prinasi smulu pojmenovat syna po tatovi, takze ja to mam vyreseneA taky by se mi pak pletli
i kdyz pritelovo jmeno se mi libi a klidne bych tak syna pojmenovala...ale z vyse uvedenych duvodu to neprojde. Zato pojmenovavaji syny po dedeckovi...pokud se ovsem dedecek jmenuje jako tatinek, pak nevim, ktere pravidlo ma prednost
9. nov 2008- Sponzor fóra
katkaabedo: ja to hrozne neuznavam, lebo som "obet" toho pravidla... prvorodena dcera, ktora sa vola po otcovi... a manzel sa tiez vola po otcovi, ale jednoducho ma smolu, mne sa nepaci, ked sa mena v rodine opakuju, aj keby to malo byt 18 Ludovitov po sebe jak u fr. Bourbonovcov
inak, Mia je aj postava z filmu Dracula9. nov 2008
asi hloupa otazka, ale...odkud se prosim vas vzala Mia?? Ja kdyz to jmeno slysim v Cechach, obchazi me hruza...