Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
nunacek:
Původně se měla jmenovat Yasmin Lawrence Osasumwen, ale protože české zákony neumožňují tři křestní jména, ani když je jeden z rodičů cizinec, tak "Lorencu" vypustili a zůstala jen Yasmin Osasumwen. Ale k ní se Jasmínka fakt hodí i když malá není vůbec ani trošku černá. Však se podívej:
http://www.beremese.cz/album/view.php?vReferer=%2Fphotos%2Fperoli&vImageID=2155589#navigator (já jsme vzadu a ve předu je Linda a drží Jasmínku)27. dec 2008nunacek:
s tou výchovou s Tebou souhlasím. Já jsem od švícy skoro 6 let a nic moc, kamarádka je od bráchy asi 12 let a úplně super. Ono to může mít i malou výhodu, když jsou to dva jedináčci. Já mám například v plánu, že z Lindy si samozřejmě nehodlám udělat chůvu, ale když budu opravdu potřebovat pohlídat, tak pomůže. Ono to ani nedělá dobrotu, když ze staršího sourozence tu chůvu uděláš. To podle mě nejvíc kazí ty sourozenecké vztahy. Však to vidím u mamky - ona MUSELA mladšího bráchu pořád hlídat a taky to tak dopadlo. Vrcholem bylo to, že když babička ještě žila tak strejda honil mamku po domově důchodců. To je ta láska k sourozencům...27. dec 2008jojo bylo
...vlastni svatba jeste neprobehla tak aspon ta bratrankova
...jo jinak ja jsem od brachy o 9 let a vzdycky jsme meli krasnej vztah
...jsem presvedcena ze je to pouze na rtodicich a na vychove jak se k sobe deti budou chovat pokud stale ziji doma...jinak se omlouvam kdyz budu psat blbosti jeste porad mam z Australie prehozene Y a Z
27. dec 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Černoušci Fanda a Pepa, to je opravdu úsměvný