Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?
- Sponzor fóra
No tak me na holcicku kazdopadne Annabel nebo Sofie a pro chlapecka moc nevim, ale Jacob je pekne a Samuel taky.Ja tu uz jednou planovala svoji svatbu a mela jsem si brat cizince takze proto nejsou ceska, ale jeste vcas jsem to zrusila...dlouhy pribeh
..no ja nevim ale sama nejsem moc fanda ceskych jmen...ja jsem Veronika
27. dec 2008vewe:
Když jsem čekala Lindu, tak moje mamka si strašně přála, abych dala jméno Veronika. A víš proč: jsou to prý výborné studentky, převážně jedničkářky. No uznej sama, že to je hodně zvláštní důvod. Mě se sice Verča náhodou celkem líbí ale do dnes jsem moc ráda, že jsem ji neposlechla. Lindu bych za Veroniku neměnila.27. dec 2008- Sponzor fóra
vewe:
jojo, to máš pravdu. Proto bych nikdy nedala Moniku - všechny co jsem kdy poznala, byly buď hrozný krávy nebo mrchy. Ale na střední jsem jednu Veroniku měla ve třídě a byla to suprová holka. Moc hezká, přátelská a nikdy ze sebe nedělala něco co nebyla (a učila se celkem dost dobře). Pak ještě na základce byla jedna a to byla děsná šprtka. Dneska, co vím, si dělá už několikátej doktorát a ještě má myslím v plánu studovat dál. To by mě hráblo asi27. dec 2008Tiffany se mi celkem líbí (ale vybavím si tu herečku z BH 90210), Jacquelin - to byla jedna z Kennedy family, Amelie - z Montmartu nebo z Deníku princezny a Matylda se mi hodí na nějakou uklízečku (a nebylo to i nějaká kreslená husa nebo kačena ve Večerníčku). Já bych brala asi tu Tiffany. I když mě se kdysi strašně moc líbilo jméno Jennifer nebo Jessica.
27. dec 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Takze vy uz obe mate ditka? Nebo jak to je?