Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?
- Sponzor fóra
hakli. tak pořád lepší Hedvika než Tiomotheus
No a Liliana je hrozný jméno, at´se na mně nikdo nezlobí to je jak Liána
Hedvika je sice neobvyklé ale hezké jméno a na Heduš už si dneska nikdo nevzpomneneJinak já měla být původně Viktorie po tátovi, ale mamka řekla že ne, že se mi budou posmívat že sem bláznivá Viktorka z Babičky
(tehdy by to tak i nejspíš bylo), ale dnes už je to zas o něčem jiném a já třeba pro svou dceru o tomto jméně uvažuju, protože jinak je moc hezké
mari: já to psala všeobecně né jak to kdo má, navíc u pokřtěných a věřících je to normální mít dvě jména, u nás ostatních nám to přijde zbytečné a navíc jak si psala tak já bych se v tom teda nevyznala20. feb 2009- Sponzor fóra
brum: to vis, ze hulí, ale rozhodně má i jiné kvality
, ale nebudu tady rusit, to do tematu nepatri, jen tu hezky diskutujte o jmenech - já až budu mít děti, tak syn se bude jmenovat Bartoloměj a dcery Debora, Ráchel nebo Rút - vsichni mi to vymlouvaji, ale ja se nedam
, nám se ty jmena jednoduse libi a osobne si myslim, ze kazdy jmeno je hezky, kdyz se vyslovi s laskou!
20. feb 2009gull. já neřekla že nemá jiný kvality, jenže to aby hulil se studentama trávu rozhodně neni zrovna supr dobrá vlastnost učitele
Jinak pro mně za mně si děti pojmenujte jak chcete, jen byste měli uvažovat o tom, že oni s tim jménem budou žít a když se budou jmenovat nějak zvláštně tak jim to okolí dá sakra sežrat a myslim si že je zbytečné takhle dítěti znepříjemnovat život, navíc se Vám pak může stát že Vám to bude pak i vyčítat, já bych teda našim neodpustila kdybych se jmenovala třeba Gertrúda20. feb 2009no na krestni-jmena.cz je seznam kolikrát je dané jméno v republice a také jetam napsáno jak jména ovlivňují povahu člověka. Že když je to jméno tvrdé, tak ten člověk si myslí že také musí být tak tvrdý apod. právě toho se u té hedviky bojím, jednu znám a ta je taky jak chlap když promluví
20. feb 2009Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
20. feb 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Brum:
My jsme žili v zahraničí,tam zrovna v mojí rodině byli 2 dvojčátka,čili 4děti a všichni měli 2jména a v poho se v tom dalo vyznat
Prvnímu klučinovi se říkalo oběma dohromady,nebo druhým,jeho dvojčeti se říkalo druhým jménem,holčička používala také druhé jméno a její dvojče kluk používal pouze první

to není pravda,že se používá automaticky to druhé jméno
Mapama:
děkuji za názor...jinak já jsem pokřtěná Anna,celým Mariana Anna,používám pouze Mariana-to "ana" tam je taky
Jinak holčičkám říkáme:1.dcerce oběma,proto jsem volila obě její jména od stejného písmenka,i kvůli iniciálům a aby to k sobě ladilo.Takže to je z:Ester Eleanor:Esterka,Eliška,Elinka,Elouš,Esterika,Norika...a druhé dcerce říkáme:Mája nebo Marianka,Mari-Lea