Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
kaucu. tak Antonín v tomto tvrau se mi nelíbí, ael třeba Tonda už zní úplně jinak.
jinak jak píšeš, že maj kamarádky rodit během 14 dní, tak moje dvě kamarádky rodili v září a trefili se přesně na den a ještě spolu byli na pokoji (oni dvě mezi sebou se moc neznaji)
každé se narodila dcera a jedna se jmenuje Kateřina a druhá Lucie25. feb 2009Holky mě se hrozně líbí jméno Stella, bohužel mému drahém ne, zatím to ještě neřešíme až po svatbě, ale už se teď pomalu bojím těch debat o jménech (a to je můj partner tolerantní)
Známá má Klaudii,taky není špatné. I Viktorie nebo Justýna. Docela neobvyklé,že?
Jo my by jsme chtěli holiččku,takže holčičí jména vedou ale když to bude kluk tak budeme taky rádi.
Třeba Vojtíšek-mají už známi,takže taky a asi nic.
Moje kámoška má Teodora,říkají mu Tedík je to docela legrační,že?25. feb 2009Moje kamarádka má Tadeáše, Klaudie je také hezké a Viktorie, Patricie a Vanesa se mi moc líbí, ale jsou to taková neskloňovatelná jména vůbec nevím jak bych jim říkala Viktorii možná Viky, ale nic jiného mne nenapadá a u Patricie a Vanesky nevím. Z chlapeckých se mi líbí Ondřej, ale to je manžel tak jsme to zamítli.
25. feb 2009no Volopich je děsný příjmení, kdyby mu dala jméno po sobě Vereš, tak je to o dost lepší
jinak Viktorie jsem měla být původně já (po tátovi), ale mamka řekla že ne, že by se mi smáli že sem praštěná Viktorkaz Babičky, tak jsem Jana
já naopak pro svou dceru toto jméno velmi ráda použiji (pokud se nám jako druhé dítě povede holčička), mně se líbí, babičku už nikdo nečte a děda aspon bude mít radost25. feb 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Stejně jako kamarádku Lucii - Lucie!!! Tak to měla průser