Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?

9. jún 201511692
  • Stejně jako kamarádku Lucii - Lucie!!! Tak to měla průser 😃

• kaucu: tak Jája je moje kamarádka, ale normálně se jmenuje Jarmila, ale většina lidí jí říká Jájo, kromě její maminky ta jí dodnes říká Jarmilko 😵 No já jí znám od první třídy a u mně bude vždycky Jarmil 🙂

• Jj, ach ty zdrobněliny. A co mě nejvíc taky štve, jako třeba ten Petr - člověk neví, kdy slaví svátek 😃

• Sponzor fóra
  • jojo, jak jsem psala o těch dvou Petrech u nás, tak jeden slavil včera a druhý to má na Petra a Pavla

• Tak já nesnáším, když mě někdo osloví Pavlo, 😠 je to takové tvrdé, můj drahý mi tak řekl jednou a od té doby se už nestalo, nejraději mám když mě oslovují lidi Pavli, nebo Pavko, tak mi začala říkat neteř když byla mimčo a učila se mluvit 🙂

• Tak já co znám Petry, tak všichni to slavili včera, přece se nebudou dělit o svátek s Pavlem 😃

• Kámošce říkali Pájo..
    Jj, taky slaví, ale třeba můj šéf - až na ten druhej.. no jo, co sem taky mohla čekat 😃

• brum, ten jeden Petr, co neslavil včera, má totiž dvojče Pavla 😃

• 😃 tak to je hezké

• tak to je dobrý Petr a Pavel 🙂

• Tak dnešní jméno se mi docela líbí - Matěj - ale teď je taky přematějováno - znám plno prcků v okolí, co tohle jméno mají.
    Jinak 2 kamarádky mají během 14 dní rodit - oba kluci, jeden bude Jakub a druhý Antonín.. 😛

• kauci: tak Matěj se mi taky líbí, ty ostatní jména nic moc a zejtra má svátek Liána 😃

• No, chudák dítě 😃 Celej tenhle týden mimo dnešku je celkem zvláštní 😎

• brumi: díky.....viz. Cortina! 😉

• jméno Antonín bych si já nevybrala, příjde mi hodně staromódní

• Sponzor fóra
  • Tak My vybírali ze jmen Filip(ten mi neprošel),Dominik(ten neprošel příteli) a nakonec jsme se shodli na Sebastiánovi. 🙂

• kaucu. tak Antonín v tomto tvrau se mi nelíbí, ael třeba Tonda už zní úplně jinak.

jinak jak píšeš, že maj kamarádky rodit během 14 dní, tak moje dvě kamarádky rodili v září a trefili se přesně na den a ještě spolu byli na pokoji (oni dvě mezi sebou se moc neznaji) 😃
    každé se narodila dcera a jedna se jmenuje Kateřina a druhá Lucie 🙂

• ahoj kočky
    tak já mám dceru Kateřinu, chtěla jsem jí celej život a mám jí
    u druhé holky bych asi volila mezi Nelou a Zuzanou, Ivanou
    a kluka jsem chtěla celý život Marka, ale ten můj chce Honzu, tak mu to splním, líbí se mi to taky

• 🙂 Nela je nádherné jméno, ale Nelinku a Sofii mají naši přátelé takže smůla

• Sofie je zvláštní a moc hezké jméno! Kateřina se mi moc nelíbí z důvodu, že jí potom říkají Káča nebo Kačena 😞
    Nela - ne.e a Zuzana je taky moc hezký..
    Marek super - ale v mém případě ne.e kvůli příjmení a Honzů je hodně..

• Holky mě se hrozně líbí jméno Stella, bohužel mému drahém ne, zatím to ještě neřešíme až po svatbě, ale už se teď pomalu bojím těch debat o jménech (a to je můj partner tolerantní)
    Známá má Klaudii,taky není špatné. I Viktorie nebo Justýna. Docela neobvyklé,že?
    Jo my by jsme chtěli holiččku,takže holčičí jména vedou ale když to bude kluk tak budeme taky rádi.
    Třeba Vojtíšek-mají už známi,takže taky a asi nic.
    Moje kámoška má Teodora,říkají mu Tedík je to docela legrační,že? 😃 😃 😃 😃 😃 😃

• Moje kamarádka má Tadeáše, Klaudie je také hezké a Viktorie, Patricie a Vanesa se mi moc líbí, ale jsou to taková neskloňovatelná jména vůbec nevím jak bych jim říkala Viktorii možná Viky, ale nic jiného mne nenapadá a u Patricie a Vanesky nevím. Z chlapeckých se mi líbí Ondřej, ale to je manžel tak jsme to zamítli.

• Klaudie je moc hezké, Klaudie Trnavská hm mm to vypadá dobře!

• sem: Ja sa volám Patrícia ,a ghovoria mi Paťka,no ja mám aj tak najradšej keď mi povedia celím menom Patrícia.

Keď raz budeme mať bábo tak pre dievčatko: Sára,Sarah,Radka,Lea,Liliana,
    chlapec: Marko,Šimon,Sebastián,Timur

• Půvabná modelka Andrea Verešová (2😎 včera v devět hodin večer v pražské porodnici U Apolináře přivedla na svět své druhé dítě a podle očekávání je to kluk! Jmenuje se Daniel Tobias Volopich! 😃

• Daniel Tobias je docela dobry, ale ten Volopich 😃 😃 😃 . takove prijmeni je za trest 😃

• Jj, ten Tobiáš se mi začíná líbit, Daniel už tolik ne a to Volopich vůbec 😃 😃 😃

• topa: díky za inspiraci moc se mi to jméno líbí a dost u mne vede tak snad jednou ho použiji 🙂 a ten Sebastián co se ti líbí zní také hezky 😉

• no Volopich je děsný příjmení, kdyby mu dala jméno po sobě Vereš, tak je to o dost lepší 😉

jinak Viktorie jsem měla být původně já (po tátovi), ale mamka řekla že ne, že by se mi smáli že sem praštěná Viktorka 😃 z Babičky, tak jsem Jana

já naopak pro svou dceru toto jméno velmi ráda použiji (pokud se nám jako druhé dítě povede holčička), mně se líbí, babičku už nikdo nečte a děda aspon bude mít radost 😎

• Daniel Tobias Volopich je opravdu celkem komické 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém