Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?
- Sponzor fóra
nuni. tak ono jak kde, já znám ze svého širšího okolí Petry pouza dva a to chlapi přes 30 cet, takže bych zas neřekla že je to zas až tak časté jméno, mezi miminkama určitě ne, tam jsou právě ted´častý ty nečeský, takže já se budu raději držet tradice - takže u nás je to jasný u druhýho dítětě kluk bude Petr a holčička Viktorie
no a protože jednoho kluka už mám, tak bych ráda holčičku25. feb 2009kristi nás taky
My máme/měli jsme v té užší rodině tato jména:
z mé strany - Petra, Pavel, Miroslava, Petr, Jiří, Lenka, Miroslav, Libuše, Luboš, Blanka, Veronika, Alžběta, Matěj, Ludmila, Václav, Věra, Milan, Jindřich, Denisa, Jakub (některá jména vícekrát)
z manželovi strany - Tomáš, Jan, Michal, Věra, Vladimír, Eva, Ilona, Nikol, Sabina, Vojtěch, Božena, Milan, Iveta (opět některá jména vícekrát)
Je nás tolik, že jsem asi možná i na někoho zapomněla25. feb 2009- Sponzor fóra
je holky ja se pripojim, size si este chvilu pockam, ale vymyslet muzu, ne? No stema Tobiasama se ted roztrhl pytel, se mi zda. Vsichni si mysleli ze nebudou originalni
Doufam, ze si to segra nebude cist, taky ma tobika
jinak holky nepripadava hrozne tezky se shodnout z vasi drahou polovickou? My sice mame porad pred svatbou ale uz se vasnive hadame co je hezky a co ne
Zatim jsme se zhodli jen na Scarlett Joy, Jeste se nam libila Poppy a Misha. No bez tak to este do de doby 20x zmenime. Mela bych zacit praxi v porodnici , tak jsem zvedava, na cpo tam matky prisly
25. feb 2009
Švagrová, když čekala dítě, tak měli s manželem vybraná jména Vojtěch a Viktorie. Je to Vojtěch