Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?
- Sponzor fóra
No i ten Hugo, nevim nevim - je fakt že mi přítel vyprávěl že když byl na škole - dělal vojenskej gympl a už je to v minulym století
tak tam měli ruštinářku, prostě klasickou bábu do RVHP, jestli si umíš představit
a ta měla dva syny Huga a Quida, no samo že ty dva si užili a to nejen kvůli těm jménům, ale i díky mamince zapálené komunistce
já nevim já bych to prostě dítěti nemohla udělat dát mu takový nějaký hrozný jméno
jen mně tak napadá neni ten UDO náhodou němec, oni tam maji takový všelijaký jména, přítel mé sestry sice čistokrevnej němec neni, protože se narodil tady a žije tu celej život, ale má německý občanství po otci a jmenuje se Beno - sestra je rozvedená a toto je její nový přítel už asi 6 let, ale když jsem to jméno slyšela poprvý tak sem si myslela že si ze mně dělá srandu a že se tak menuje jejich pes5. mar 2009- Sponzor fóra
mně se líbí jména Karolínka a Mikuláš (přítel Mikuláše nechce). K příjmení Novák nechceme moc tradiční jména... Hlavně, aby se děti nejmenovali po rodičích nebo prarodičích...
já: Jana (v rodině nás je asi
rodiče: Ludmila a Jaroslav
prarodiče: Marie a Jaroslav, Ludmila a Alois
sestra: Adéla
přítel: Michael
rodiče: Anna a Radoslav
prarodiče: Anna a Jaroslav (asi-viděla jsem ho jednou), Zdeněk a Míla (správný tvar jména nevím)
bratr: Filip7. mar 2009Mně se taky Tomáš vždy líbil, ale sestra mně předběhla a má Tomáše, už je mu 18-náct
Jinak když sem házíte rodinu.
Tak já: Jana
rodiče: Ludmila a Viktor
sestry: Dana + přítel Jindřich, Šárka + přítel Beno
neteře: Veronika, Simona, Kateřina
synovec: Tomáš
teta: Růžena
strejda. Miroslav + jeho žena Líba neboli Libuše
babi: Helena
mm: Jirka, jeho rodiče: Jiří a Jaroslava, bratr: Honza + žena Hana a dcera Natálie
babi. Libuše
aurin: my zas máme štěstí na Jirky, ségra si jednoho vzala a pak se s nim rozvedla a pak s dalšim chodila, já taky s dvěma chodila a třetího si snad brzo vezmua aby toho nebylo málo tak náš syn se jmenuje Jiříček přes mé četné protesty
nakonec sme se domluvili na kompromisu, kdy malej má jméno po příteli a příjmení po mně
7. mar 2009
jedine Sasha z toho