Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?
ahoj holky,tak my máme Tomáška-po taťkovi
.vždycky jsem chtěla Filipa,ale Tomáš tvrdil,že Filipa nechce,že mu to jméno připomíná toho (s prominutím)"buzíka z Big bradra"
. ale jsem ráda,Tomášek je hezké.No a jestli druhé bude holčička tak asi Verunka nebo Simonka. Vždycky jsem chtěla Natálku,ale to mě přešlo a nebo kristýnku,ale tak se jmenuje bejvala od Toma,tak to padááá
. no a jestli druhé bude kluk,tak asi David....nevím,nevím. Chtěla bych spíše druhé holčičku,ale o tom budu uvažovat,až to bude aktuální
a dřív než za rok to určitě nebude....
7. apr 2009- Sponzor fóra
My máme Johanku a Valentýnu, příjmení maj po svým otci a mým ženichovi
Teď půjde ta starší do školky, teda snad, hlavně proto se bereme, aby v tom neměly holky guláš. Už takhle mi stejně plno lidí říká jménem mýho nastávajícího, tak mi to potom asi už nepřijde tak divný. Příjmení po otci jsme jim dali s tím, že se stejně vezmeme, tak abysme jim ho pak nemuseli měnit.
8. apr 2009- Sponzor fóra
kuku: tak nemusí být zrovna František, když je takových krásných jmen - zkus prolistovat kalendář
a opravdu by mu to líto bylo a museli byste vymyslet den kdy ten svátek slavit
jinak já už mám Jiříka a jelikož mám ještě velkýho Jirku a chána Jirku tak 24.dubna je oslava - už se to blíží
a pro holčičku mám vybraná dvě jména Lucie nebo Viktorie ale spíš Viki, tim bych potěšila i mýho tatínka, jelikož tak jsem se měla původně jmenovat já (po něm) a navíc mi to k příjmení budoucího manžela i víc sedí17. apr 2009berryl - tak to jsou náhodou krásný jména (mám neteř Veroniku a Richard byl moje dětská láska
) a k tomu vašemu příjmení supr sedí, no já mám pro druhý vybraný jen pro holčičku a co vymyslim jestli to bude další kluk teda vážně netušim - ale on je ještě čas, plánujeme začít pracovat na druhym nejdřív za rok
17. apr 2009brum Viktorie se mi líbí, Lucie je švagrová taky moc pěkné, nedávnou jsem byla s kamarádkou na písku i s její ratolestí a jedna maminka tam měla holčičku a pořád na ní volala Vikíííííííííííííííííí, Vikíííííííííííííííí, Vikušo tak jsem to jméno zavrhla
Ríša se nám líbí znám jen jednoho a je to super kluk, manžel je Radim17. apr 2009Mrkni se http://www.wikipedia.org/
17. apr 2009Mě Denis Tichý taky moc nelahodí (to je sranda, mám podobné příjmení, ale delší a taky mi posbíralo pár jmen
) doporučuje se ke kratšímu príjmení dát delší jméno, možná by to bylo lepší, jinak proti jménu Denis nic nemám.
beryl: Mně se jméno Radim líbí moc (možná kdybychom měli jednou dva kluky...)
Lucie mě moc nebere, Viktorie taky ne, ale nevim proč.17. apr 2009
Yannick je super nahodou, Ella je jasnacka a tohle je takovy mezinarodni, coz u nich je vcelku pochopitelne